Hotel Epoque se asociază cu Grupul H.E.R.S. pentru eficientizarea segmentului F&B

person Horeca
access_time_filled

Hotelul Epoque din București anunță încheierea unui parteneriat cu Grupul H.E.R.S. pentru managementul operațional specific și integrat al sectorului de Food&Beverage.

În contextul dezvoltării spectaculoase a segmentului MICE și al consacrării brandului L’Atelier în peisajul de fine dining al capitalei, Hotel Epoque estimează anul acesta o creștere de 20% a veniturilor din Food&Beverage în urma încheierii acestui parteneriat„, se arată într-un comunicat.

Începând cu luna ianuarie 2015, High End Restaurant Solutions este responsabil de operarea outleturilor de Food&Beverage din cadrul domeniului Epoque, furnizând un know-how major în management operațional specific de F&B (fluxuri aprovizionare, management costuri, consultant norme sanitare, strategie și logistică), precum și personal calificat la cele mai înalte standarde în domeniul restaurației de lux.

restaurantlatelier

Cu o experiență de peste 20 ani pe piața HoReCa din România, Grupul H.E.R.S. (High End Restaurant Solutions) este specializat în dezvoltarea și operarea de unități de restaurație premium, oferind soluții integrate de management operațional specific. În prezent, portofoliul H.E.R.S. include LOFT București, LOFT Mamaia, Crama Domnească, El Capitan și Office Predeal.

Chef Samuel le Torriellec semnează meniul L’Atelier – l’art culinaire, restaurantul de gastronomie franceză din cadrul Hotel Epoque. De origine franceză și în posesia unei impresionante experiențe în mari bucătării din Paris și Lyon, Chef Sam deține un rol cheie în cadrul grupului H.E.R.S. de peste 5 ani, devenind unul dintre maitres de cuisine preferați ai capitalei. Chef Sam este un pasionat al gustului, încurajează extravaganța și excelează la specialități de sezon. În calitate de Executive Chef al L’Atelier, Samuel le Torriellec propune o bucătărie bogată și captivantă, cu un meniu gastronomic unde fiecare fel este creat pentru a oferi pură placere culinara.

Hotel Epoque a încheiat anul 2014 cu o cifră de afaceri de 2.04 milioane euro, în creștere cu 21% față de anul precedent, raportând un grad mediu de ocupare de 70.7%, cu 7.5% peste media de ocupare a hotelurilor din București. (sursa: STR Global). Cifra raportată se datorează atât performanței unice pe segmentul de cazare, cât și popularității restaurantului gastronomic L’Atelier, reflectată într-o creștere de 14% a veniturilor, și ritmului de dezvoltare accelerată al segmentului MICE, care a înregistrat o creștere a veniturilor de 210%.

Epoque a avut un an extraordinar și ne-am bucurat de fiecare recunoaștere de excelență primită, deoarece în 2014 ne-am consolidat poziția de lider pe segmentul boutique de cinci stele. De asemenea, anul trecut a evidențiat și dezvoltarea incontestabilă a sectorului de Food&Beverage și de evenimente premium din cadrul Epoque, evoluție care va continua și în anii următori. Conceptul Epoque este gândit să integreze în mod firesc și decisiv componenta gastronomică în experiența de luxe pe care o oferă. Astfel, parteneriatul nostru cu grupul H.E.R.S. vizează eficientizarea activității outleturilor de F&B într-o abordare holistică și unitară, care să corespundă în cele mai fine detalii așteptărilor oaspeților noștri. Considerăm că H.E.R.S. este în posesia unei expertize valoroase în managementul operațional specific pe piața de foodservice premium din România, ceea ce garantează o compatibilitate fericită cu profilul și standardele consumatorului de restaurație high-end. Mai simplu spus, invităm pasionații de gastronomie în L’Atelier, va merita fiecare vizită„, declară Diana Popescu, CEO Epoque & L’Atelier – l’art culinaire.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302