Ursus Breweries lansează în România portofoliul de beri din import

person Horeca
access_time_filled

Ursus Breweries introduce pe piața din România șase branduri de top din portofoliul global SABMiller și al partenerilor săi: St. Stefanus, Miller Genuine Draft, Grolsch Premium Weizen, Pilsner Urquell, Efes Draft, Efes Pilsener.

Lansarea acestui portofoliu este făcută sub conceptul umbrelă „Jurnalul unui Connaisseur”, urmărind, prin intermediul unui călător, poveștile berilor și ale țărilor lor de proveniență: Belgia, Statele Unite ale Americii, Olanda, Cehia, Turcia.

Este un proiect foarte drag nouă, care sperăm să le placă și consumatorilor, întrucât le va deschide apetitul pentru noi tipuri de bere, le va aduce branduri cu suflet care au în spate niște povești minunate și îi va inspira să exploreze țări unde aceste produse sunt la ele acasă„, spune Gabriela Crețu,  Global Brands & Innovation Director Ursus Breweries.

Jurnalul_unui_Connaisseur_Ursus_beri

St. Stefanus, „a beer with heart”, este un produs care împrumută din calitățile vinului, și anume ca pe măsură ce se învechește, capătă culori și arome diferite, dând posibilitatea consumatorului să își aleagă vârsta la care dorește să consume berea. Este un brand creat în anul 1295 de călugării de la Mănăstirea Sfântul Ștefan din Belgia, care păstrează metoda de fabricare încă din acele timpuri.

Pilsner Urquell, „prima bere Pilsner din lume”, creată în 1842 în fabrica Plzen din Cehia, aduce în fața consumatorului un gust inimitabil, ușor amărui, dar și dulceag, foarte balansat. Te îndrăgostești iremediabil și îi rămâi fidel pentru totdeauna.

Miller Genuine Draft este berea emblematică a Statelor Unite ale Americii, care, din 1883 și până în prezent, păstrează spiritul nemțesc al inventatorului său, Frederick Miller. Este o bere ușor de băut, mai puțin amară, potrivită pentru momentele de relaxare împreună cu prietenii.

Grolsch Premium Weizen, berea de grâu apărută în 2004, care provine din Olanda, este un produs al cărui gust îmbină arome de banane, pere și cuișoare. Este un produs fin, bun mai ales în zilele fierbinți de vară.

Ambele aduse din Turcia, Efes Pilsener și Efes Draft, sunt beri care aduc spiritul pozitiv și vesel al Mediteranei, precum și gustul mai puțin amărui dat de orez, foarte potrivit oricărui moment.

Lansarea portofoliului celor șase mărci de top a avut loc în data de 5 august 2015, în cadrul unui eveniment la care gazde au fost Nicolai Tand, care, pe lângă gastronomie, este, de asemenea, pasionat de bere și de călătorii, și Virgil Dumitrașcu, beer somelier.

Despre Ursus Breweries

Ursus Breweries, parte a grupului SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Mărcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar și Pilsner Urquell.

SABMiller plc este unul dintre liderii mondiali în producția de bere, cu un portofoliu ce include peste 200 mărci și aproximativ 70,000 de angajați în peste 75 de țări. Portofoliul grupului include mărci globale ca Pilsner Urquell, Peroni NastroAzzurro, Miller Genuine Draft și Grolsch, precum și mărci locale importante ca Aguila (Colombia), Castle (South Africa), Miller Lite (USA), Snow (China), Victoria Bitter (Australia) și Tyskie (Poland). SABMiller are de asemenea un segment în creștere de băuturi răcoritoare și este una dintre cele mai mari companii din lume care îmbuteliază produse Coca-Cola.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302