Philly’s American Grill vine în Plaza România

person Horeca
access_time_filled

Brandul de restaurante Philly’s American Grill și-a făcut intrarea în Plaza România începând cu 4 septembrie a.c. Deschiderea Philly’s American Grill face parte din strategia de modernizare a Plaza România, se precizează într-un comunicat.

Consumatorii vor putea degusta sandviciuri în tradiția americană la noul restaurant situat în food court.

Philly’s American Grill este un restaurant cu servire rapidă, care reinventează sandviciul Cheesesteak, un sandvici cu tradiție în SUA, și îl adaptează la cerințele actuale, pe baza unor rețete originale.

phillys

Cheesesteak a fost produs pentru prima dată în anul 1930 în orașul Philadelphia – frații Harry și Pat Olivieri au preparat în timpul unei mese de prânz sandviciul din carne de vită pe grill și ingrediente naturale.

Sandviciurile Philly’s American Grill sunt preparate pe loc, din 100% carne premium de vită, piept de pui și piept de curcan, plus ingrediente naturale, preparate cu grijă într-o baghetă proaspătă. Salatele Philly’s sunt simple și naturale: salata verde, roșiile, castraveții, morcovii, ardeiul sau ceapa, porumbul sau măslinele, plus carnea preparată la grill sau cașcavalul ori brânza feta, toate sunt combinate cu un sos delicious„, se arată într-un comunicat.

Reprezentanții Philly’s American Grill România precizează pe site-ul companiei că „În curând vom începe procesul de admitere a noilor parteneri Philly’s American Grill în România”. Aceștia precizează că cei interesați în deschiderea unui restaurant Philly’s American Grill pot completa aplicația de franciză de pe site-ul companiei.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302