Distincție internațională pentru hotelul Privo din Târgu Mureș

person Horeca
access_time_filled
  • Hotel PRIVO din Târgu Mureș a obținut premiul “Best Luxury Design Hotel” la nivel mondial la World Luxury Hotel Awards

Hotel PRIVO a anunțat astăzi câștigarea premiului “Best Luxury Design Hotel” la categoria “2015 WLHA Global” în cadrul Galei organizate pe 24 octombrie 2015 la Hong Kong de către World Luxury Hotel Awards.

Suntem foarte onorați de primirea acestui premiu. Este o recunoaștere la nivel mondial a hotelurilor din categoria Luxury pentru facilitățile și serviciile excelente oferite oaspeților și ne motivează să ne menținem și în viitor la acest nivel. Succesul nostru se bazează pe efortul întregii echipe. Le mulțumim tuturor oaspeților noștri, celor care ne-au susținut în acestă competiție și membrilor echipei PRIVO”, a declarat Adina Plopeanu – Director General al Hotel PRIVO.

adinaplopeanu1

Ceremonia din acest an a avut loc sâmbătă – 24 octombrie 2015 la Harbour Grand Hotel din Hong Kong. La această ceremonie a fost reprezentată și România prin Hotel PRIVO din Târgu Mureș, de către Adina Plopeanu în calitate de Director General. După ceremonie, Adina Plopeanu a acordat un interviu de 15 minute la World Luxury Hotel Awards – organizatorul Galei.

The World Luxury Hotel Awards este o organizație recunoscută la nivel mondial care recompensează excelența din industria ospitalității la categoria Luxury.

Premiile sunt structurate în diferite categorii la nivel național, continental și mondial.

hotelprivo2

(Sursă foto: www.privo.ro)

Este un program în care oaspeții trimit organizatorilor review-uri despre hoteluri.

Peste 1000 hoteluri din categoria Luxury sunt nominalizate anual să participe la World Luxury Hotel Awards de către oaspeți, agenții de turism sau tour-operatori. Hotelurile câștigătoare într-un an vor fi automat nominalizate pentru anul următor.

Nominalizările primite de organizatori sunt evaluate de către un panel de consultanți din 144 țări.

Pentru fiecare nominalizare selectată, organizatorul realizează o vizita oficială și/sau un mistery shopper la fiecare hotel.

Procesul de vot se bazează pe facilități și servicii excelente și este făcut de către oaspeții hotelurilor.

Hotelurile primesc informații despre procesul de vot și realizează campanii în rândul oaspeților pentru promovarea participării la această competiție internațională.

Rezultatele finale se acordă pe baza unui proces de vot online la nivel mondial. Hotelurile care obțin cele mai multe voturi, câștigă premiile la categoria “WLHA Global”, categorie la care a ieșit câștigător și Hotel PRIVO anul acesta.

Criteriile de acordare sunt bazate pe facilitățile și serviciile excelente oferite de hoteluri. Mărimea unei proprietăți hoteliere nu este luată în considerare în timpul nominalizărilor sau a procesului de vot.

Premiile se acordă exclusiv hotelurilor, resorturilor și grupurilor hoteliere din categoria Luxury și nu includ nicio altă categorie din industria de travel.

Câștigătorii sunt anunțați și prezentați în cadrul ceremoniei anuale organizată de World Luxury Hotel Awards. Rezultatul final este obținut în urma voturilor pe categorie, la nivel național, de continent și mondial.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302