Președintele ANT l-a invitat pe jurnalistul Anthony Bourdain în România

person Horeca
access_time_filled

mancareromaneascaPrezentă la Târgul Internațional de Turism World Travel Market din Londra, Anca Pavel-Nedea, președintele Autorității Naționale pentru Turism, l-a invitat pe Anthony Bourdain, cel mai cunoscut jurnalist de Food&Travel din lume, să revină în România pentru o emisiune în care să descopere tradițiile culinare ale României autentice, invitația fiind acceptată, se arată într-un comunicat al ANT.

în marja manifestărilor de la Londra, președintele ANT a participat duminică, 1 noiembrie, la CNN WTM Dinner, cina devenită deja tradițională, la care au fost invitați conducătorii autorităților centrale din turism din peste 50 de țări. Invitația către cunoscutul jurnalist a fost efectuată cu această ocazie.

Tot duminică, 1 noiembrie, în cadrul evenimentului intitulat „Best in Travel 2016”, Transilvania a fost desemnată destinația numarul 1 pentru 2016 în topul alcătuit de editorii ghidului turistic Lonely Planet.

în prima zi a Târgului Internațional de Turism de la Londra, standul României a fost deschis de către Președintele ANT, Anca Pavel-Nedea, împreună cu Excelența Sa domnul Mihnea Moțoc, ambasador al României în Marea Britanie.

Pe parcursul zilei, agenda Președintelui ANT a inclus întâlniri cu reprezentanți ai Travel Channel, Al Arabiya TV, Eurosport, Qatar Airlines, West London University, Lonely Planet.

De asemenea, Președintele Anca Pavel – Nedea a discutat cu toți cei 55 de coexpozanti găzduiți de standul României.

Cea de a doua zi a manifestarii a cuprins întâlniri cu reprezentanți ai NBC USA, CNN, CNBC.

în marja târgului a fost organizat Summitul Miniștrilor WTM Global Stage, a cărui temă principală de discuții a fost brandingul de țară și comunicarea în era digitală. întrebată de Richard Quest de la CNN cum ar suna sloganul sub care ar promova România acum, Anca Pavel Nedea a răspuns: “Romania – the place to be yourself!”

Reprezentanții României au participat în continuarea manifestărilor prilejuite de eveniment la „Ministers Dinner”, cina organizată de Reed Exhibitions și sponsorizată de Travel Channel. Intervenții scurte în deschidere au avut președinții de la Reed Exhibitions și Travel Channel, precum și Taleb Rifai, secretar general al Organizației Mondiale a Turismului.

România participă cu stand național la Târgul Internațional de Turism World Travel Market (WTM), care se desfășoară în Londra, Regatul Unit al Marii Britanii, în perioada 2-5 noiembrie 2015.

La cea de a 36-a ediție a WTM, standul național găzduiește peste 50 de companii românești, printre care agenții de turism, hoteluri, asociații de promovare turistică regionale, companii aeriene, autorități publice locale.

Sursă foto:

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302