Selgros Cash&Carry lansează prima ediție a “Arenei Pasionaților”

person Horeca
access_time_filled

pasiunegatitSelgros Cash&Carry, unul dintre cei mai importanți operatori din comerțul românesc, anunță lansarea primei ediții a “Arenei Pasionaților”, prin care 14 participanți amatori pot câștiga un loc la un curs de cooking susținut de către Nicolai Tand. Până pe 28 martie, la ora 24.00, doritorii își vor putea înscrie rețetele pe adresa de email a organizatorului.

Cei interesați trebuie să se califice prin înscrierea unei rețete originale, iar concurenții selectați vor participa la cursul de cooking al lui Nicolai Tand, în cadrul Selgros Băneasa în data de 30 martie.

„Sunt pasionat de tot ceea ce înseamnă gătit, bucătarie, artă culinară. Talentul se ivește de unde nici nu te aștepți și îmi face o mare bucurie să fiu alături de oameni care gătesc din pasiune, fie că sunt profesioniști sau amatori. în meseria de bucătar înveți în fiecare zi, te inspiră și cele mai surprinzătoare detalii, așa că sunt nerabdător să particip la Arena Pasionaților. Vom găti împreună, vom crea preparate gustoase și vom îmbina aromele ingredientelor cu prietenia și starea de bine.”, a declarat Chef Nicolai Tand.

înscrierea constă în realizarea unei rețete originale folosind următoarele ingrediente: mușchiuleț de porc, muștar, cimbru, cartofi dulci, bacon, usturoi, bere. înscrierile vor fi urmate de jurizarea rețetelor. Juriul pentru etapa preliminară va fi compus din Daniela Sima, Mălina Voicu și Nicolai Tand. în urma etapei preliminare vor fi selectate 14 persoane ce vor participa la cursul de gătit.

Participanții se vor înscrie trimițând următoarele materiale la adresa de e-mail contact@selgros.ro:

  • Rețeta scrisă cu ingredientele și cantitățile necesare, rețeta fiind calibrată pentru patru porții;
  • Descrierea procesului de preparare;
  • Datele participantului și adresa de e-mail a acestuia.

 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302