Lanțul de cafenele Starbucks va deschide o cafenea în mall-ul Veranda

person Horeca
access_time_filled

Veranda, centrul comercial dezvoltat în zona Obor de compania Prodplast Imobiliare, a semnat un contract de închiriere cu lanțul de cafenele Starbucks, ajungând astfel la un grad de ocupare de aproape 85%, precizează reprezentanții centrului comercial, centru care se va deschide în trimestrul 4 al acestui an.   

„Starbucks completează oferta variată pe care o vom avea în zona de restaurante a Veranda, astfel încât vizitatorii să poată alege dintr-o gamă completă de opțiuni pentru petrecerea timpului liber. Starbucks este una dintre cele mai apreciate cafenele prezente pe piața din România și ne bucurăm că au ales să deschidă o nouă locație în centrul nostru comercial. în acest moment, toate spațiile din zona de restaurante sunt închiriate sau suntem în discuții foarte avansate cu chiriașii”, a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltator al centrului comercial Veranda.

restauranteverandamall

Urmărim mereu să deschidem noi locații, astfel încât să fim cât mai aproape de clienții noștri. Veranda ne-a oferit spațiul ideal, potrivit standardelor noastre, iar tipul proiectului, calitatea și poziționarea lui excelentă au făcut ca această decizie să fie una firească”, a adăugat Mateusz Sielecki, director regional Starbucks România.

Cafeneaua Starbucks va ocupa un spațiu interior în zona de restaurante de la parterul centrului comercial și va avea și o terasă.

Printre chiriașii din zona de restaurante se mai numără Oro Toro, Pizza Coloseum, Salad Box, K-Grill, Rustic, Toan’s, Spartan și cofetăria Sweet by Marvio.

Despre Veranda

Veranda este un centru comercial de proximitate, dezvoltat de Prodplast Imobiliare S.A. în București, în zona Obor, și care va fi inaugurat în T4 2016. Proiectul are o suprafață totală de aproape 30.000 de metri pătrați, incluzând spații comerciale, restaurante, cafenele și o zonă verde de 15.000 mp.

Investiția totală pentru dezvoltarea centrului comercial Veranda, proiectat de arhitecții englezi Chapman Taylor și Studio 10M, va ajunge la 60 de milioane de euro.

De asemenea, odată cu deschiderea centrului comercial vor fi încheiate și lucrările de modernizare a infrastructurii zonei Obor, în valoare de 2 milioane de euro, care presupun lărgirea străzii Ziduri Moși cu câte o bandă pe sens, precum și a trotuarului. De asemenea, va fi construit și un refugiu pentru tramvai, inexistent până acum.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302