Heinrig Food&Beverages a lansat brandul ANGOSTURA®
Heinrig Food&Beverages a lansat vineri, 14 octombrie, în România, îndrăgitul brand ANGOSTURA®. Invitatul special al evenimentului, Master Distiller al Casei ANGOSTURA®, John Georges, unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați specialiști în rom din întreaga lume, a împărtășit secretele cocktail-urilor cu rom si bitter celor 30 de barmani din cele mai mari orașe din țară, dar și blogerilor și jurnaliștilor prezenți la eveniment.
Acesta a explicat tuturor de ce este atât de importantă și deloc paradoxală, pentru el, expresia “romul trebuie să aducă echilibru” și cât de mult a contat această regulă în istoria romului, începând de la munca foarte grea pe plantațiile de zahăr din Trinidad Tobago și terminând cu secretele preparării celor mai rafinate cocktail-uri. Pe tot parcursul povestirii, participanții au putut gusta mostre de rom, în diferite etape de maturare, pentru ca experiența să fie cât mai reală.
Un profesionist desăvârșit, John Georges a fost alături de Casa Angostura o viață întreagă, s-a angajat acolo în anul 1982 și a parcurs toate treptele până la a ajunge, astăzi, ambasadorul Angostura® la nivel mondial.
Cu ocazia relansării pe piața românească, după o absență de mai bine de un an, ANGOSTURA® le aduce iubitorilor de băuturi fine și cel mai nou produs al brand-ului – romul “Angostura® 1787”, maturat timp de 15 ani.
Despre Casa Angostura
Lider de piață în lume cu bitter-ul, ANGOSTURA® este unul dintre producătorii de rom cu tradiție din zona Caraibe. A câștigat medalii de aur la mai multe competiții internaționale din ultimul deceniu și a fost numit „cea mai premiată gamă de rom din lume” de Masters Rom.
în portofoliul Casei, în afară de romul “Angostura® 1787”, există alte opt produse: Angostura® Reserva White Rum, Angostura® 5y old, Angostura® 7y old, Angostura® 1919 Dark Rum, Angostura® 1824 Dark Rum, Amaro di Angostura®, Angostura® Bitter 200 și Angostura® Bitter Orange 100.
Produsele Angostura sunt importate în România de Heinrig Food&Beverages.