O nouă recunoaștere internațională pentru hotel Privo din Târgu Mureș

person Horeca
access_time_filled

premiuhotelprivoHotel Privo din Târgu Mureș a câștigat pentru al doilea an consecutiv premiu la Gala World Luxury Hotel Awards. Reprezentanții hotelului din Târgu Mureș anunță câștigarea premiului “Luxury Business Hotel” – Country Winner în cadrul Galei organizate pe 29 octombrie 2016 la Doha, Qatar, de către World Luxury Hotel Awards.

Este al doilea premiu primit din partea World Luxury Hotel Awards, după „Best Luxury Design Hotel – Global Winner” de anul trecut, și al treilea premiu internațional primit anul acesta, alături de „Fine Dining Cuisine” din partea World Luxury Restaurant Awards și „Award of Excellence” din partea Wine Spectator, USA.

Suntem din nou onorați să primim pentru al doilea an consecutiv un premiu din partea World Luxury Hotel Awards. Este o recunoaștere la nivel mondial a hotelurilor din categoria Luxury pentru facilitățile și serviciile excelente oferite oaspeților și ne motivează să ne menținem și în viitor la acest nivel. Succesul nostru se bazează pe efortul întregii echipe. Le mulțumim tuturor oaspeților noștri, celor care ne-au susținut în acestă competiție și membrilor echipei Privo”, a declarat Adina Plopeanu, Directorul General al hotelului.

Ceremonia din acest an, aflată la a 10-a ediție, a avut loc sâmbătă, 29 octombrie, la St. Regis Doha Hotel în Qatar. La această competiție România a fost reprezentată prin 3 locații, care au câștigat premiu la 3 categorii diferite: Luxury Business Hotel, Luxury City Hotel și Luxury Villa Resort.

Dorim să felicităm toți câștigătorii din acest an, care prin eforturile lor neîncetate și pasiunea de a satisfice nevoile oaspetilor, au primit recunoaștere în această seară. Adevăratul lux presupune o echipă foarte dedicată și întotdeauna dornică să ofere ceva suplimentar și care se asigură că nicio solicitare nu rămâne nerezolvată. Aceasta este definiția luxului, ceea ce reprezintă un câștigător World Luxury Hotel Awards”, a declarat Anton Perold, Managing Director al World Luxury Hotel Awards.

The World Luxury Hotel Awards este o organizație recunoscută la nivel mondial care recompensează excelența din industria ospitalității la categoria Luxury.

Despre premii

Premiile sunt structurate în peste 60 categorii diferite la nivel regional, național, continental și mondial. Este un program în care oaspeții trimit organizatorilor review-uri despre hoteluri. Peste 1000 hoteluri din categoria Luxury sunt nominalizate anual să participe la World Luxury Hotel Awards de către oaspeti, agenții de turism sau tour-operatori. Hotelurile câștigătoare într-un an vor fi automat nominalizate pentru anul următor.

Nominalizările primite de organizatori sunt evaluate de către un panel de consultanți din 144 țări. Pentru fiecare nominalizare selectată, organizatorul realizează o vizită oficială și/sau un mistery shopper la fiecare hotel.

Procesul de vot se bazează pe facilități și servicii excelente și este făcut de către oaspeții hotelurilor. Hotelurile primesc informații despre procesul de vot și realizează campanii în rândul oaspeților pentru promovarea participării la această competiție internațională. Rezultatele finale se acordă pe baza unui proces de vot online la nivel mondial. Hotelurile care obțin cele mai multe voturi, câștigă premiile la categoria “WLHA Global”, categorie la care a ieșit câștigător și Hotel PRIVO anul trecut.

Criteriile de acordare sunt bazate pe facilitățile și serviciile excelente oferite de hoteluri. Mărimea unei proprietăți hoteliere nu este luată în considerare în timpul nominalizărilor sau a procesului de vot.

Premiile se acordă exclusiv hotelurilor, resorturilor și grupurilor hoteliere din categoria Luxury și nu includ nicio altă categorie din industria de travel.

Câștigătorii sunt anunțați și prezentați în cadrul ceremoniei anuale organizată de World Luxury Hotel Awards. Rezultatul final este obținut în urma voturilor pe categorie, la nivel regional, național, de continent.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302