Hilton îl numește pe Jochem-Jan Sleiffer Senior VP, Europa continentală

person Horeca
access_time_filled

JochemJanSleifferHilton a anunțat numirea lui Jochem-Jan Sleiffer în funcția de Senior Vice President, Operations, Full-Service Hotels, Europa continentală. Din această funcție, Jochem-Jan va fi responsabil de 52 de hoteluri cu servicii complete (aparținând brandurilor Hilton, Doubletree by Hilton și Curio – A Collection by Hilton) și alte 13 proprietăți aflate în curs de dezvoltare. Astfel, va gestiona operațiunile în hoteluri recent inaugurate și premiate, precum Hilton Amsterdam Schiphol Airport, dar și în Hilton Batumi, aflat pe litoralul Mării Negre din Georgia.

Jochem-Jan s-a alăturat Hilton în 1990, ca angajat al hotelului Hilton Amsterdam din Olanda, țara sa de origine, apoi a avansat în ierarhia Hilton și a ajuns să dețină cu succes o serie de roluri operaționale în diverse țări din Europa. Cariera sa în cadrul Hilton a inclus funcții de conducere în Bruxelles, Londra, Paris și Atena – cea mai recentă fiind funcția de Vice President, Operations, Northern, Europa Centrală și de Est. în ultimii ani, a gestionat o perioadă de creștere rapidă, cu inaugurări de referință, cum ar fi Waldorf Astoria Berlin, DoubleTree by Hilton Wroclaw și Hilton Tallinn Park, prima proprietate Hilton din Estonia.

Simon Vincent OBE, Vice President & President, Europa, Orientul Mijlociu și Africa, Hilton, a declarat: „Contribuția lui Jochem-Jan în companie a fost indispensabilă succesului înregistrat în regiune. Pe parcursul carierei de 26 de ani în cadrul Hilton, a obținut în mod consecvent rezultatele scontate, împărtășind energia, entuziasmul și expertiza sa în industria ospitalității. Fiind extrem de atent asupra beneficiilor proprietarilor, prin spiritul său inovativ si calitățile sale de lider, sunt convins că va avea un impact imens din noua funcția pe care o ocupă asupra operațiunilor din Europa continentală.”.

Hilton este o companie hotelieră globală, formată din peste 4.800 de hoteluri și proprietăți în regim timeshare administrate, francizate, deținute și închiriate, cu aproape 789.000 de camere în 104 țări și teritorii.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302