NOVARE – partenerul tău în achiziții!

person Horeca
access_time_filled

novaregrupUnirea face puterea. în acest vechi proveb românesc stă șansa de dezvoltare a turismului românesc, iar companiile care vor înțelege acest lucru sunt cele care vor avea succes pe termen lung. Având în vedere concurența tot mai acerbă din industria turistică, tot mai multe companii din domeniu și-au dat seama că pentru a avea succes trebuie să se asocieze. Pe acest principiu a luat naștere, în 2014, grupul de achiziții Novare, primul și singurul grup de achiziții care deservește industria turistică din România.

CE ESTE UN GRUP DE ACHIZIÈšII?

Un Grup de Achiziții este o entitate formată din companii independente care își desfășoară activitatea în același domeniu. Scopul Grupului este de a sprijini și consolida puterea de cumpărare a membrilor, în vederea obținerii de prețuri și termene de plată mai bune la produsele și serviciile pe care aceștia le achiziționează.

Astfel, organizațiile pot colabora cu un Grup de Achiziții pentru a obține bunuri și servicii în condiții mai avantajoase decât dacă ar face același lucru pe cont propriu.

MISIUNEA GRUPULUI NOVARE

Novare Grup Achiziții a fost creat în 2014, la inițiativa unui mic număr de hotelieri, în dorința lor de a avea o reprezentare profesională în relațiile lor cu furnizorii.

Astăzi, Grupul deservește sute de unități turistice din întreaga țară. Practic, prin aderarea la Novare Grup Achiziții, unitățile turistice pot obține prețuri scăzute de la furnizori de produse și servicii destinate industriei ospitalității și pot economisi astfel sume importante de bani.

logonovare

CINE POATE DEVENI MEMBRU ȘI CARE SUNT AVANTAJELE?

Orice structură de primire turistică, cu funcțiuni de cazare și un minim de 20 camere. Orice structură de primire turistică cu funcțiuni de alimentație. Toate unitățile turistice trebuie să dețină o licență de funcționare eliberată de Autoritatea Națională pentru Turism.

Grupul Novare se adresează atât unităților turistice cu funcțiuni de cazare, cât și cu funcțiuni de alimentație. Avantajele pe care le oferim membrilor sunt numeroase și au un impact direct sau indirect asupra profitabilității lor. Avantajele care au un impact direct asupra profitului net al unei organizații le-aș putea grupa în 2 categorii: 1. Reducerea costurilor prin scăderea prețului de achiziție a produselor și serviciilor și 2. Reducerea costurilor prin optimizarea procesului de achiziții.

Scăderea prețului de achiziție se va face prin Programul de Parteneriat Achiziții, unde, datorită puterii de cumpărare și, implicit, a puterii de negociere sporită a Grupului, produsele și serviciile se vor obține la un discount între 10 și 25%. Optimizarea procesului de achiziții se va realiza prin reducerea numărului de comenzi plasate cu furnizorii, prin automatizarea gestionării stocurilor (mă refer la consumabile), prin reducerea numărului de facturi și a plăților, optimizarea livrărilor etc. Toate acestea reprezintă costuri de achiziții pe care puțină lume le ia în considerare”, ne-a declarat Dorin Gherle, unul din fondatorii grupului Novare.

CINE POATE DEVENI FURNIZOR?

Orice companie care produce, comercializează sau prestează servicii destinate industriei turistice poate să devină furnizor în cadrul Novare Grup Achiziții.

Avem deja contracte semnate cu un număr însemnat de furnizori, pentru mobilier, mochetă, sanitare, accesorii cameră, produse media, somiere și saltele, textile hoteliere etc. Unii dintre ei (furnizori străini) lucrează deja cu grupuri de achiziții, dar avem și furnizori români care ni s-au alăturat. Furnizorii beneficiază la rândul lor de importante avantaje care rezultă din colaborarea cu noi”, ne-a mai declarat Dorin Gherle.

Mai multe informații despre Grupul Novare găsiți pe site-ul www.novare.ro

Advertorial apărut în ediția 80 a revistei Horeca România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302