Restaurantul „Le Consul“ aduce în „micul Paris“ gusturile bucătăriei franțuzești

person Horeca
access_time_filled

restaurantulleconsulRestaurantul „Le Consul“ aduce în „micul Paris“ gusturile bucătăriei franțuzești, într-un vechi palat interbelic, renovat în totalitate. Acesta îmbină într-un stil rafinat conceptul Haute Cuisine, cu un salon Haute Coiffure și un boutique Haute Patisserie, informează reprezentanții Le Consul. 

Fondatorii restaurantului „Le Consul“ sunt Jean-Philippe Guilbert-Lassagne și Patrick André Hofman. Cei doi cunosc România de peste 20 de ani și o văd drept o țară în plină evoluție. în capitală, acolo unde se află „Le Consul“, cei doi au observat că oamenii sunt din ce în ce mai interesați de bucătăria premium și decizia de a deschide acest restaurant a venit pe fondul nevoii bucureștenilor de a avea locații rafinate pe segmentul fine dining.

România este fascinantă, iar bucătăria ei nu face excepție. Știm însă că țara aceasta, și în special orașul București, a împrumutat foarte mult din stilul și rafinamentul capitalei Franței, de unde și vechiul supranume «micul Paris». Noi am vrut să transformăm în realitate această denumire și darul nostru pentru oameni este «Le Consul». Nu ne oprim însă aici. Odată cu venirea primăverii vor fi operate câteva schimbări în meniu, vrem să ne menținem mereu la cea mai înaltă cotă a bucătăriei și gustului. în același timp, ne dorim să dezvoltăm conceptul Haute Patisserie prin deschiderea unor mici unități, de tip boutique, unde produsele noastre de patiserie fină să fie accesibile tuturor“, a declarat Jean-Philippe Guilbert-Lassagne, co-fondator Le Consul.

leconsulbucuresti

Chef Mihai Irima este responsabil cu tot ceea ce ajunge în meniu și pe mesele clienților, pentru ca aceștia să se bucure de bucate la cel mai înalt nivel. Alături de acesta este o echipă dedicată și pregătită după cele mai exigente cerințe. Preparatele „Le Consul“ sunt inspirate de bucătăria franțuzească, despre care Chef Mihai Irimia susține că e caracterizată de respectul și iubirea față de produse.

Va fi un an plin pentru noi. Strategia noastră cu «Le Consul» începe cu o consolidare a renumelui pe segmentul fine dining bucureștean și impunerea în această arie culinară. Totodată, vom valorifica versatilitatea spațiului și plănuim organizarea mai multor evenimente speciale prin colaborarea cu diferite companii. Prin încrederea pe care o au clienții în acest restaurant vrem să îl dezvoltăm într-un spațiu a tot ceea ce este nou și rafinat. Noi venim cu bucătăria și cu talentul lui Mihai“, a adăugat Patrick André Hofman, co-fondator Le Consul.

Mai multe informații despre „Le Consul“ pot fi regăsite pe site-ul oficial.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302