S-a lansat concursul EDEN – ediția 2017

person Horeca
access_time_filled

eden2017Ministerul Turismului a anunțat lansarea concursului “Destinații Europene de Excelență” – EDEN, cu tema turismul cultural (tangibil).

Proiectul “Destinații Europene de Excelență” – EDEN, a fost lansat de Comisia Europeană în anul 2006 și urmărește creșterea vizibilității destinațiilor, creșterea conștientizării asupra diversității și calității ofertei turistice europene, reducerea sezonalității, stimularea dezvoltării turismului durabil, crearea unei rețele între destinații.

în acest scop, autoritățile naționale de turism din fiecare țară organizează un concurs de proiecte pentru desemnarea destinației de excelență a țării respective, conform temei stabilite în cadrul Comitetului Consultativ pentru Turism, întrunit la nivel european.

Cei interesați pot găsi AICI detalii despre criteriile de eligibilitate, criteriile de selecție, procedura de selecție, beneficiile participării la proiect.

Dosarele de participare la concurs vor putea fi transmise până la data de 28 aprilie 2017, la următoarea adresă:

Ministerul Turismului, Bd. Dinicu Golescu nr. 38, Sector 1 București, cod poștal 010873 cu mențiunea, pentru Direcția de Dezvoltare Teritorială – Proiectul EDEN.

Persoana de contact:
doamna Iulia Dăngulea
email: iulia.dangulea@mturism.ro sau iulia.dangulea@gmail.com
tel. 0372 144 058

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302