5 beneficii pe care le oferă pergolele cu acoperiş retractabil domeniului Horeca

person Horeca
access_time_filled

1.    PLOAIA, VâNTUL ȘI ZĂPADA NU VOR AJUNGE PE TERASĂ

Logomakr 9ZafRl Logomakr 9uSE1N Logomakr 86XriB

 

 Pergolele cu acoperiș retractabil și accesoriile acestora îți transformă spațiul exterior în unul 100% impermeabil, care îți protejează clienții de vremea neplăcută și pretențioasă. Acoperișul retractabil al acestor pergole este construit dintr-o membrană nemțească, care protejează de ploaie, grindină și poate susține 40 de cm. de zăpadă. Apa care este colectată de pe membrana acoperișului este condusă apoi spre sistemul de scurgere integrat în interiorul stâlpilor de susținere ai pergolelor. Astfel, niciun strop nu ajunge pe terasă.

2.    EXTINDE SEZONUL TERASELOR

pergolehoreca

Multe din terase funcționează doar pe perioada caldă a anului. Terasele cu pergole retractabile și închideri din sticlă capătă o funcționalitate dublă, deoarece atunci când este apăsat butonul telecomenzii, atât acoperișul pergolei, cât și accesoriile de închidere ale laturilor, se pun în mișcare. Plouă? Ninge? Apasă butonul telecomenzii pentru a închide acoperișul retractabil. Mai apasă o dată dacă dorești și protecție laterală, unde sunt amplasate închiderile automatizate cu sticlă tip panoramă sau cele manuale.

Astfel, cu caracteristicile inteligente ale terasei, spațiul exterior se transformă în unul extrem de adaptabil la condițiile meteorologice nefavorabile, protejând tot ce se află în interiorul acestuia. Terasa nu mai depinde de vremea pretențioasă, iar clienții își pot savura liniștiți mâncarea sau băutura ca și cum ar fi în aer liber, mai ales din cauza vizibilității pe care o oferă închiderea din sticlă. Cu produsele pe care le oferim, sezonul teraselor se extinde de la 4-5 luni la 12 luni.

3.    VEI PUTEA OPRI SOARELE DIN TELECOMANDĂ

telecomandapergola

După ce trece primăvara, căldura ne întâmpină pe toți cu brațele deschise. Atunci când restaurantul sau pub-ul este inundat de razele puternice ale soarelui, tot ce trebuie să ai în vedere este: unde ai pus telecomanda? în 3 minute acoperișul se retractează total sau parțial pentru a menține umbră terasei. Pe lângă sistemul retractabil motorizat al pergolei, din aceeași telecomandă poți controla intensitatea luminilor sau sistemul de umbrire laterală Zip, care reflectă 60% din razele soarelui.

4.     PROFIT MAI MARE îN PERIOADELE LENTE

Numim „perioade lente”, lunile din an care nu favorizează terasele, iar clienții nu mai accesează aceste zone. De multe ori, aceștia preferă să își savureze băutura sau mâncarea pe terasă, nu în interior, iar alteori doresc pur și simplu să își bea cafeaua împreună cu o țigară. Amplasarea unei pergole retractabile poate să reprezinte extinderea spațiului sau realizarea unei zone pentru fumători, ceea ce înseamnă mai mulți clienți care vor consuma din băutura și mâncarea localului.

Pe lângă extinderea spațiului, se extinde și perioada de funcționare a terasei, atât zilnic, cât și lunar sau anual. Cu soluțiile oferite de Pergola Lux, terasa funcționează 12 luni pe an, indiferent de zona în care se află proiectul tău. 12 luni de confort și o temperatură constantă pe terasă, indiferent de anotimp. Mai mulți clienți fericiți, profit mai mare pentru afacerea ta.

5.    PERGOLELE SE ADAPTEAZĂ SPAȚIULUI ȘI PROIECTULUI TĂU

pergolehorecavantaje

încurajăm evenimentele în aer liber, ceea ce presupune că asigurăm tot ce este necesar pentru o terasă de mari dimensiuni. Pergolele pot acoperi până la 286 mp fără stâlpi intermediari, iar unind mai multe module de pergole, se pot acoperi spații cu mult mai mari.

Ne imaginăm o nuntă cu sute de invitați. De data aceasta, mireasa nu se va îngrijora că poate va ploua, pentru că tu vei opri ploaia apăsând butonul telecomenzii, care va retracta acoperișul.

Indiferent dacă este vorba despre o terasă de vară sau o terasă pentru orice anotimp, pentru hotel, piscină, pub, restaurant, bar, skybar sau o zonă de relaxare, există un model de pergolă retractabilă și soluții oferite de Pergola Lux care să se potrivească proiectului tău.

Pentru a accesa ofertele primăverii (un voucher de 500$ cadou și alte 4 beneficii) intră pe www.pergolalux.ro. Pentru a accesa departamentul de vânzări sună la: 0771 333 444.

pergolanunta

Rusu Bianca Elena, Marketing, Pergola Lux.

Advertorial apărut în ediția 81 a revistei Horeca România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302