Consiliul Județean Arad caută asociați pentru promovarea Aradului ca destinație turistică

person Horeca
access_time_filled

cetatearadîn urma consultărilor publice desfășurate la începutul acestui an de către Consiliul Județean Arad pe tema noii strategii turistice a județului Arad, a fost identificată nevoia înființării unei organizații de management al destinației (OMD), ca formă de parteneriat public-privat de promovare a județului Arad atât pe plan regional și național cât și pe plan internațional, se arată într-un comunicat al Consiliului Județean Arad.

Consiliul Județean Arad îi invită pe toți cei interesați de acest proiect să se înscrie printr-un e-mail la: info@cniptarad.ro sau telefonic la numărul 0728 116 412 (între orele 9:00-17:00). înscrierile se fac până luni, 26 iunie 2017. Proiectul de statut al acestei viitoare organizații poate fi consultat la sediul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică al județului Arad din Bulevardul Revoluției nr. 81 între orele 9-17”, se arată în comunicatul instituției.

Consiliul Județean Arad subliniază că structuri similiare funcționează deja cu succes în județele Bihor și Sibiu.

Organizația de Management al Destinației este o entitate cu personalitate juridică. Funcționează prin asocierea reprezentanților autorităților publice locale din componența destinației turistice, cu reprezentanți din mediul privat și, după caz, cu reprezentanți ai altor entități relevante (asociații de promovare, asociații profesionale din variate sectoare economice, ONG-uri, administratori ai ariilor naturale protejate, mediul de formare profesională din turism, mediul academic și alții), în baza unui parteneriat, care asigură realizarea politicii de marketing și gestionarea coordonată a componentelor destinației turistice, în scopul dezvoltării și valorificării potențialului turistic al destinației.

Sursă foto: www.directbooking.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302