Hotel Epoque aduce soluţiile inovative Tink Labs la Bucureşti

person Horeca
access_time_filled

handyHotelul Epoque din București a încheiat un parteneriat cu Tink Labs Limited, start-up-ul din Hong Kong care revoluționează experiența de călătorie, parteneriat prin care pune la dispoziția oaspeților hotelului soluția de telefonie mobilă handy.

handy, produs de Tink Labs Limited, este o soluție mobilă de călătorie care combină funcționalitatea unui smartphone și serviciile hoteliere într-un singur dispozitiv integrat. Smartphone-urile handy sunt customizate pentru fiecare hotel în parte și furnizează în mod gratuit călătorilor conectivitate nelimitată la internet, apeluri locale și internaționale nelimitate, precum și ghiduri turistice interactive și acces rapid la concierge și la serviciile hotelului. handy este deja activ în 20 de orașe și 100 000 camere, fiind folosit deja de peste 10 milioane de utilizatori.

După succesul înregistrat pe piețe din întreaga lume, de la Hong Kong la Londra, suntem încântați de parteneriatul cu Hotel Epoque, prin care oferim o experiență completă de călătorie oaspeților hotelului.”, declară Terence Kwok, Fondator și CEO al Tink Labs. “Noi credem că a menține oaspeții conectați permanent cu destinația pe care o vizitează contribuie în mod esential la îmbunătățirea experienței turistice pentru călători, pentru hotelieri și nu în cele din urmă pentru oraș, ca destinatie turistică. De aceea, ne propunem să oferim handy calătorilor din zeci de piețe noi în anul următor.”

începând din august 2017, oaspeții Epoque se pot bucura de conectivitate gratuită și de întreaga gamă de servicii oferita de handy. Până la această dată, handy a fost utilizat de peste 10 milioane de călători din peste 20 de orașe din întreaga lume, acoperind peste 100 000 de camere. handy este partener al marilor lanțuri hoteliere precum Ritz-Carlton, Intercontinental, Sheraton și altele.

Parteneriatul cu handy reprezintă o valoare adaugată serviciilor boutique oferite clienților Epoque. handy se integrează perfect filosofiei de ospitalitate care a consacrat Epoque, dovedindu-se atât o soluție extrem de funcțională cât și un confort personalizat, propriul concierge virtual. Wi-Fi gratuit este deja o cerintă de baza în industria noastră, în timp ce conectivitatea devine un factor-cheie pentru călătorii de business și de leisure, pe întreaga durată a călătoriei.  Prin handy, am reușit să îmbunătațim experiența oaspeților noștri, și să maximizăm acel engagement atât de important pentru noi, hotelierii, cu nevoile, prioritațile și preferințele oaspeților – ceea ce se traduce întotdeauna prin fidelizarea lor.”, spune Diana Popescu, CEO Epoque Hotel.

dianapopescuepoque

Pe lângă punerea la dispozitia călătorilor a unei soluții de conectivitate permanentă, handy ajută hotelierii să exploreze și să analizeze profilul clienților și, implicit, să dezvolte linii potențiale de venituri, creând astfel o experiență personalizată pentru o mai bună retenție a oaspeților. Utilizarea handy pe alte piețe a demonstrat că serviciul se integrează în profilul de facilitați al unitații și mărește gradul de utilizare a serviciilor hotelului, putând să crească veniturile auxiliare până la 20%.

De asemenea, handy a determinat și o creștere cantitativă si calitativă a satisfacției consumatorului, mărind scorul pe Trip Advisor în medie cu 0.31, ceea ce se traduce printr-o creștere de 3.4% în RevPAR. Datele furnizate de platformă contribuie la o mai bună întelegere a profilului oaspetelui, analiză în urma căreia hotelul este în măsură să ofere servicii cu un grad mai mare de personalizare, lărgindu-se astfel utilizarea serviciilor hotelului.

Parteneriatul cu Hotel Epoque demonstrează încă o data faptul că handy schimbă în bine ospitalitatea și turismul. Pe măsură ce ne dezvoltam global, ne selectam cu grijă partenerii care ne împărtașesc viziunea de a oferi călătorilor libertatea pe care o merită.” adaugă Kwok.

în top 3 start-ups în Hong Kong, Tink Labs a obținut recent 125 milioane de dolari în cadrul ultimei runde de finanțare în vederea extinderii globale, printre investitori numărându-se FIH Mobile, Sinovation Ventures și Cai Wensheng.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302