Pizza Hut Delivery deschide o nouă unitate în Bucureşti, în zona Colentina

person Horeca
access_time_filled

phdcolentinaLanțul de restaurante Pizza Hut Delivery a deschis săptămâna aceasta o nouă unitate în București, în urma unei investiții de peste 200.000 euro. Pizza Hut Delivery ajunge astfel la 16 locații aflate în București și în țară.

“Ne bucurăm să deschidem porțile celei de-a doua unități Pizza Hut Delivery din sectorul 2 al Capitalei. După succesul Pizza Hut Delivery Obor, inaugurarea locației din zona Colentina devine încă o realizare importantă pentru planurile noastre de extindere. începând de astăzi, suntem mai aproape de locuitorii cartierelor Colentina, Fundeni, Andronache și Voluntari, aceștia având posibilitatea de a comanda pizza și de a se bucura de varietatea de rețete și produse delicioase Pizza Hut Delivery.”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

Noua unitate Pizza Hut Delivery este situată pe șoseaua Colentina, nr. 426-426A, în incinta centrului comercial Carrefour din zonă, și a generat peste 20 de noi locuri de muncă.

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse numai la pachet și prin livrare. Brandul a intrat pe piața românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locații în zona Vitan din București. în prezent, Pizza Hut Delivery deține 16 unități dintre care 12 în București și câte una în Brașov, Cluj, Popești Leordeni și Ploiești.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup de restaurante din România și deține companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302