Hotelurile Radisson Blu și Park Inn by Radisson au un nou Executive Chef

person Horeca
access_time_filled

Hotelurile Radisson Blu Hotel Bucharest și Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence anunță numirea lui Nicolai Schleifer în funcția de Executive Chef pentru cele două proprietăți.

Născut în Germania, Executive Chef Schleifer are o experiență de 20 de ani în industria hotelieră și a restaurantelor în diverse țări precum Germania, Malta, Tanzania, Egipt sau Emiratele Arabe Unite.

Practica sa în bucătăria internațională, împreună cu o adevărată pasiune pentru artele culinare și noile tendințe în domeniu, vor oferi clienților hotelului Radisson Blu o dimensiune superioară  a ceea ce înseamnă experiența culinară, spun reprezentanții hotelului. 

executivechefradissonblu1

Suntem încântați să îl avem pe Executive Chef Nicolai Schleifer ca parte a echipei noastre„, explică Markus Kraus, directorul general al Radisson Blu și Park Inn by Radisson Hotel & Residence Bucharest. „El aduce cu sine o combinație incredibilă de experiență pe termen lung, realizări și viziuni de anvergură. Sunt sigur că împreună vom continua să fim un trendsetter în artele culinare din industria hotelieră românească„.

Executive Chef Schleifer deține o diplomă de licență în managementul hotelier și un master în arte culinare, specializare pe domeniul ospitalității/turismului în managementul hotelurilor și restaurantelor, cu accent pe arta culinară. în ultimii 20 de ani a lucrat în hoteluri precum Danat Al Ain Resort/Al Ain, Kempinski Hotel Ajman – UAE; Kempinski San Lawrenz – Gozo Malta; Kilimanjaro Hotel Kempinski / Dar es Salaam – Tanzania sau Kempinski Hotel Airport München – Germania.

Pe lângă educația și experiența sa, Executive Chef Nicolai Schleifer a fost implicat și în servicii de voluntariat, fiind membru al comisiei de examinare din cadrul Camerei de Industrie și Comerț (IHK) München și Oberbayern.

Astept cu nerăbdare să încep acest nou capitol al călătoriei mele culinare„, spune Executive Chef Nicolai Schleifer. „Sunt bucuros că abilitățile mele vor fi folosite într-o astfel de locație extraordinară și sunt încântat să lucrez în cel mai mare hotel din București împreună cu o echipă puternică și experimentată„, adaugă acesta.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302