Grupul hotelier Orbis atacă piața din Slovenia

person Horeca
access_time_filled

Orbis Hotel Group își consolidează poziția de lider pe piața hotelieră din Europa de Est și anunță intrarea în Slovenia, aceasta fiind a 12-a țară din regiune în care grupul este prezent. 

Partener strategic în Europa de Est al AccorHotels și singurul licentiator pentru toate brandurile AccorHotels în regiune, Orbis Hotel Group a anunțat semnarea acordurilor de franciză pentru un hotel Mercure și un hotel ibis Styles în Maribor, cu investitorul și partenerul său local, Terme Maribor. în urma parteneriatului, hotelurile poziționate în centrul orașului Maribor vor deveni parte a unui grup global cu peste 4.200 de hoteluri în 95 de țări. 

Orbis este cel mai mare operator hotelier din Europa de Est cu un portofoliu de 120 de proprietăți. Dezvoltăm în continuare rețeaua noastră de hoteluri sub mărcile AccorHotels, predominant prin parteneriate cu investitori puternici, inclusiv prin intrarea pe noi piețe. Odată cu deschiderea Mercure și ibis Styles Maribor City Center, Slovenia va fi a 12-a țară în care suntem prezenți, consolidând și mai mult poziția noastră de lider în regiune. Sosirea Mercure și ibis Styles în Slovenia, branduri internaționale cunoscute și apreciate, confirmă dinamismul strategiei noastre de dezvoltare„, a comentat Irek Weglowski, vicepreședinte al Consiliului de administrație al Orbis (foto jos).

orbisslovenia

Hotelul Piramida, ce oferă 76 de camere, se va alătura rețelei Mercure, iar hotelul Orel, cu 71 de camere, se va alătura rețelei ibis Styles începând cu anul 2018. Ambele hoteluri vor fi complet modernizate în conformitate cu cele mai recente standarde ale brandurilor Mercure și ibis Styles.

Andrej Rakovič, directorul Terme Maribor, a declarat: “Semnarea celor două acorduri de franciză reprezintă o nouă dezvoltare pentru compania Terme Maribor, cu orientare strategică în industria hotelieră, atât în centrul orașului, cât și la poalele dealurilor Pohorje. Acest an a fost pentru compania noastră extrem de reușit, ceea ce demonstrează că suntem pe piată cu obiectivele și viziunea potrivite, ceea ce ne permite din nou să ne menținem chiar în topul furnizorilor de turism. Intrarea într-un grup hotelier atât de mare și recunoscut la nivel internațional nu numai că ne va oferi cunoștințe suplimentare, dar ne va îndruma, de asemenea, să respectăm standarde chiar mai înalte și să oferim condiții mai bune atunci când ne prezentăm oferta oaspeților străini.”

Martin Šabec, Director de operațiuni în cadrul Terme Maribor, a explicat în câteva cuvinte despre planurile sale și dezvoltarea hotelurilor ce intră pe piață cu nume noi.

Decizia Terme Maribor de a încheia un astfel de acord a fost argumentată de oportunitățile oferite de intrarea într-o corporație internațională atât de mare și recunoscută. Vizibilitatea sporită în rândul călătorilor internaționali, mai multe vizite ale oaspeților străini care au încredere în brandurile menționate, previzibilitatea și calitatea serviciilor sunt doar câteva dintre avantajele care vor croi în viitor calea Terme. Suntem în prezent în etapa de coordonare a tuturor detaliilor tehnice cu grupul AccorHotels. Pregătim intens introducerea noilor standarde de produse și servicii, inclusiv formarea și dezvoltarea angajaților. Ambele hoteluri rămân în concordanță cu clasificarea unitătilor de cazare în aceleași categorii ca și anterior: hotelul Orel, de 3 stele și hotelul Piramida, de 4 stele.

Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lanț de hoteluri din Polonia și Europa Centrală. Orbis deține 120 de hoteluri și este singurul licentiator pentru toate brandurile AccorHotels în 16 țări: Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia. Grupul are în total 20.000 camere. Hotelurile operează sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles și ibis budget. Aceste branduri, recunoscute în toată lumea, oferă servicii de calitate la diferite standarde, variind de la lux de 5 stele la hoteluri economice de 1 stea.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302