Grupul hotelier Orbis duce brandul Mercure și în Serbia

person Horeca
access_time_filled

mercurebelgradGrupul hotelier Orbis a deschis oficial primul hotel Mercure din Serbia, în capitala țării, contribuind astfel la calitatea ospitalității din Belgrad, anunță reprezentanții companiei. Mercure Belgrade Excelsior este gestionat de Orbis Hotel Group, partenerul strategic al AccorHotels din Europa de Est, în parteneriat cu proprietarul și investitorul LAMPSA Hotels Hellenic. Serbia este cea de-a 96-a țară în care operează brandurile AccorHotels.

„Deschiderea oficială a Mercure Belgrade Excelsior este o piatră de hotar pentru Orbis / AccorHotels Europa de Est, precum și pentru brand, reprezentând intrarea pe o piață nouă și foarte promițătoare. Suntem încântați să lansăm primul hotel Mercure din Serbia, un brand unic de tip midscale, format din hoteluri care sunt toate diferite, distinctive și inspirate din specificul local. Hotelul Excelsior, ca parte din familia internațională Mercure cu valorile, angajamentul său față de produs și servicii și pasiunea pentru satisfacția clienților, va contribui în mod decisiv la calitatea ospitalității din Belgrad”, a comentat Sabina Bartyzel, Director General Zonal al Orbis Hotel Group responsabilă cu brandurile midscale. 

“Orașul Belgrad, capitală cu peste de două milioane de locuitori, este unul dintre cele mai vechi orașe europene și o destinație care este întotdeauna interesantă pentru turiști și numeroși vizitatori”, a declarat, cu ocazia inaugurării hotelului, Tijana Maljković, Secretar al Asociației pentru Turism din Camera de Comerț Sârbă.

Multumită AccorHotels/ Orbis, Belgradul este acum în centrul atenției ca fiind unul dintre orașele unde turiștii pot găsi servicii și ospitalitate de calitate. Aceasta este o mare oportunitate pentru promovarea în continuare a Serbiei și a Belgradului în general.”, a adăugat Tijana Maljković.

mercurebelgrad2

Hotelul Mercure Belgrade Excelsior oferă, în prezent, 73 camere, un restaurant și o sală de conferințe în centrul orașului Belgrad.

Mercure, brand de tip midscale al Accor Hotels, are peste 750 de hoteluri din 58 de țări.

Sursă foto: www.mercure.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302