Pizza Hut Delivery a deschis o nouă unitate în sectorul 1 al capitalei

person Horeca
access_time_filled

pizzahutdeliverysector1Lanțul de restaurante cu livrare la domiciliu, Pizza Hut Delivery, a deschis o nouă locație, în zona Dinicu Golescu din București, a doua situată în sectorul 1 al Capitalei. Pizza Hut Delivery ajunge astfel la 17 unități aflate atât în București, cât și în țară.

Pizza Hut Delivery este un brand aflat în continuă dezvoltare, pentru care extinderea este un obiectiv principal. Astfel, după succesul locației situate pe bulevardul Ion Mihalache, deschiderea celei din zona Dinicu Golescu reprezintă încă o reușită importantă. începând de astăzi, locuitorii din împrejurimi pot comanda pizza și se pot bucura de rețetele inovatoare din meniul nostru variat”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

Noua unitate ocupă o suprafață de 130 de metri pătrați și este situată pe B-dul Dinicu Golescu, nr.12, sector 1, București. Cu ocazia acestei lansări, Pizza Hut Delivery a generat peste 20 de noi locuri de muncă.

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse numai la pachet și prin livrare. Brandul a intrat pe piața românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locații în zona Vitan din București. în prezent, Pizza Hut Delivery deține 17 unități dintre care 13 în București și câte una în Brașov, Cluj, Popești Leordeni și Ploiești.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302