Cel mai mare centru de divertisment culinar din Europa s-a lansat la București
CULINARYON, cel mai mare centru de divertisment culinar din Europa, și-a deschis porțile în România, la București, la final de octombrie.
CULINARYON este o rețea internațională de studiouri de gătit și de divertisment, care deține centre în Singapore, Moscova și București, și are în plan să deschidă cel puțin 100 de noi locații la nivel internațional. Lansată în 2012, compania a organizat până acum evenimente la care au participat peste 70.000 de clienți și este liderul de piață în zona de divertisment culinar, cu o cotă de piață de 60%.
Acest concept unic a fost lansat în 2012 la Moscova și a ajuns în 2015 în Singapore, unde publicația „The Business Times” l-a definit drept „Disneyland-ul experiențelor culinare”. Spațiul creat este unul relaxant, în stilul loft-urilor din New York, fiind locul ideal pentru a încerca rețete noi, a găzdui team-building-uri eficiente și distractive, evenimente corporate, conferințe, aniversări de neuitat, petreceri pentru copii sau numeroase petreceri tematice.
Primul centru CULINARYON din București este situat pe Șoseaua Pipera, nr. 48, într-un hangar încărcat de istorie, complet renovat, și se întinde pe o suprafață de 1.300 de metri pătrați. Locul respiră un puternic spirit industrial, mai ales datorită elementelor unice de design: podelele de lemn, pereții din cărămidă, nuanțele puternice de violet. Aici veți găsi trei mari studiouri modulare de gătit care comunica între ele, fiecare fiind echipat cu stații de gătit mobile extrem de bine dotate, mese speciale pentru bucătari, bar și sisteme multimedia de ultima generație – ingredientele perfecte pentru cele mai reușite evenimente corporate sau pentru petreceri private memorabile.
CULINARYON din București poate găzdui până la 200 de persoane, incluzând și una dintre cele mai spectaculoase săli VIP, unde pot fi organizate evenimente private cu participarea celor mai renumiți chefi sau poți petrece seri relaxante cu prietenii în jurul unei mese unicat, din lemn de măslin, veche de peste 100 de ani. Sala VIP este cu atât mai impresionantă, cu cât oferă o vedere panoramică asupra studiourilor.
Centrul mai cuprinde și o încăpere unde invitații vor descoperi cele mai bune vinuri românești și internaționale.
în plus, CULINARYON are în dotare și două săli de conferință modulare, care pot găzdui întâlniri de afaceri, înaintea începerii distracției.
„Toată lumea iubește CULINARYON. Adulții spun că aici au avut parte de cele mai frumoase experiențe legate de muncă. Copiii nu se mai satură să-și murdărească mâinile în timp ce învață să gătească. Suntem siguri că românii se vor distra foarte bine aici gătind împreună cu cei mai buni bucătari, întâlnindu-se cu prietenii după serviciu, se pot relaxa în zilele libere cu colegii, sau pot organiza evenimente de neuitat. Altfel spus pot avea alături de noi, un milion de aventuri culinare”, a declarat Alessio Lewithin, Partener, CULINARYON România.
Despre CULINARYON
CULINARYON a pornit acum cinci ani, în Moscova, primul centru fiind deschis în apropiere de Kremlin, pe o suprafață de 850 de metri pătrați, care include cinci studiouri de gătit și o sala de conferințe. în 2015, academia de aici a găzduit peste 30.000 de clienți, serviți de peste 60 de angajați și 50 de bucătari renumiți. CULINARYON Singapore s-a lansat în octombrie 2015, fiind localizat în Piață Raffles, în inima districtului financiar din oraș. Cu o suprafață de 7.000 de metri pătrați, CULINARYON Singapore este nu numai cel mai mare astfel de spațiu din oraș, ci și singură alternativă unde marile companii cu mii de angajați pot organiza evenimente unice CULINARYON Singapore este nu numai cel mai mare astfel de spațiu din oraș, ci și singură alternativă unde marile companii cu mii de angajați pot organiza evenimente unice.