Sheraton a lansat conceptul Brunch Deluxe

person Horeca
access_time_filled

Hotelul Sheraton din București a lansat Brunch Deluxe, cu un meniu conceput special de Executive Chef Ashlie Dias. Principala atracție este reprezentată de preparatele lui Ashlie Dias, noul Executive Chef, ce coordonează bucătăriile restaurantelor Avalon, respectiv Benihana, precum și bucătăria bistro-ului Centro.

Cu imaginație și pasiune, Ashlie Dias combină bucătăria franceză, influențele mediteraneene și subtilitățile asiatice pentru a oferi o experiență culinară excepțională.

în plus, oaspeții de la Brunch-ul Sheraton vor savura specialități japoneze exotice gătite chiar în fața lor de către bucătarii restaurantului Benihana.

sheratonbrunch

Brunch-ul Sheraton, pe gustul întregii familii

Pe lângă mâncarea rafinată, Sheraton a pregătit și alte surprize care transformă Brunch Deluxe într-o experiență completă. Copiii vor savura prăjiturile de la Centro Cakes, în timp ce părinții vor fi invitați la degustările de vinuri nobile și brânzeturi fine prezentate de către somelierul Sheraton.

Brunch Deluxe va fi disponibil în fiecare duminică, în restaurantele Avalon, respectiv Benihana, în intervalul orar 12:00 – 16:00, la pretul de 195 lei de adult, respectiv 95 lei de copil (intre 7 si 12 ani). Copiii pana in 7 ani beneficiaza de acces gratuit.

Meniul Brunch Deluxe include:

Glasses:
1.    Tuna tartare with seaweed & peanut sauce
2.    Salmon mousse with pumpernickel crumb (pots)
3.    Chilled Cucumber soup with Oyster

Cheese trolley:
•    Assorted Cheese Platter, 10 types of cheese  
•    Jams, walnuts, almonds, hazelnuts, crackers, breads crisps, grissini

Live Stations:
1.    Fresh Claire de Fin Oysters, Mignonette. Lemon, Sel de Mer.
2.    fresh Mussels
3.    Prawns 16/20 whole unpeeled
4.    Snow Crab legs (Cocktail sauce, French Cocktail sauce)
5.    Foiegras terrine

•    Salads Compound 4 types (Teriyaki chk salad, Ham and fava bean salad, noodle salad with crispy duck, Lime marinated beef salad with snowpeas)
•    Salads simple 8 types
•    Dressings 3 types (Ranch, French, Blue cheese, Honey Dijon, balsamic vinaigrette, Yogurt dressing)

1.    Smoked salmon and Trout
2.    Cold Cuts 3 types (Prosciutto, Chorizo, Musch Tiganesc, pastrami de pui)
3.    Stuffed eggs with Avocado and crisp Nori
4.    Beef Tagliata with Rucola and Parmiggiano
5.    Piftie cu Hrean.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302