Liderii din industria hotelieră din Europa Centrală și de Est se reunesc la HOTCO 2018

person Horeca
access_time_filled

Budapesta găzduiește în perioada 29-30 ianuarie 2018 a doua ediție a conferinței ‘Hotel Investment Conference CEE & Caucasus (HOTCO)’, eveniment organizat de Horwath HTL – lider global în consultanță pentru industria ospitalității.

Conferința este dedicată exclusiv investițiilor hoteliere din Europa Centrală și de Est & Caucaz și reunește investitori, dezvoltatori, companii hoteliere și stakeholderi din regiune.

hotcoeditia2

HOTCO își propune să fie locul de întâlnire pentru cei mai influenți lideri din industria ospitalității din această industrie, să încurajeze schimbul de idei și să stimuleze activitatea investițională în regiune.

Printre subiectele dezbătute la ediția aceasta se numără: amenințările cibernetice, roboții și cum pot aceștia ajuta industria ospitalității în problema lipsei forței de muncă, surse de finanțare, construcții greenfield care folosesc inovații tehnologice în materie de construcții, Praga versus Budapesta – în cursa lor spre a ajunge Viena din urmă sau de ce Marco Polo ar trebui să fie mândru de transformarea regiunii Caucaz.

Conferința va avea loc la Kempinski Hotel Corvinus din Budapesta.

Mai multe informații despre eveniment găsiți AICI.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302