Grupul hotelier Rezidor și Mulberry Development aduc brandul Radisson Blu în Timișoara

person Horeca
access_time_filled

Un nou hotel Radisson Blu se va deschide în România, de data aceasta în cel mai mare oraș din vestul țării, Timișoara. Grupul hotelier Rezidor a anunțat marți, 16 ianuarie 2017, semnarea contractului pentru deschiderea unui hotel Radisson Blu în ansamblul ISHO din Timișoara, dezvoltat de Ovidiu Șandor prin Mulberry Development.

Radisson Blu și Mulberry Development aduc la Timișoara primul brand hotelier internațional upper upscale din oraș, marcând o piatră de hotar în excelența serviciilor de pe piața hotelieră locală și din ansamblul ISHO, cel mai nou cartier din Timișoara”, precizează reprezentanții Rezidor într-un comunicat.

radissonbluintimisoara

Viitorul hotel Radisson Blu din Timișoara mărește portofoliul companiei Rezidor din România la 4 hoteluri, două în operare și două în construcție, alăturându-se celor 11 hoteluri aflate în operare (2628 camere) și celor 2 în dezvoltare (265 camere), cu acesta, în Europa de Sud-Est.

Suntem încântați să ne intensificăm prezența în conformitate cu strategia noastră din România, iar acest lucru ne întărește prezența în orașele secundare din Europa de Sud-Est. Apreciem bazele business-ului local și îi mulțumim partenerului nostru, Mulberry Development, pentru angajamentul în acest proiect. Timișoara este o destinație foarte atractivă pentru noi; are un potențial de dezvoltare semnificativ și există aici investiții majore cu noi concepte atractive”, a declarat Elie Younes, Executive Vice President & Chief Development Officer, Carlson Rezidor Hotel Group

Construcția la noul hotel Radisson Blu din Timișoara, care va fi realizată de Mulberry Development, se așteaptă să fie finalizată în 2020, iar hotelul va oferi 160 de camere, un restaurant cu semnătură și un bar, un spațiu de întâlniri de 1000 metri pătrați (inclusiv un ballroom) și un centru de fitness deschis non-stop. Proprietatea va fi parte integrantă din ambițiosul proiect ISHO din Timișoara. Hotelul va fi localizat la câțiva pași de centrul vechi al Timișoarei.

Timișoara este din ce în ce mai vizibilă în Europa, iar orașul nostru devine din ce în ce mai atractiv, atât pentru turismul de afaceri cât și pentru cel de leisure. Suntem foarte bucuroși că astfel de investiții private importante vor fi realizate în orașul nostru și că vom găzdui un hotel atât de distins, operat într-un mod  profesionist, așa cum te aștepți de la un brand internațional de top”, a remarcat Nicolae Robu, primarul orașului Timișoara.

Dezvoltarea unui nou hub de business în jurul conceptului ISHO reprezintă o bună oportunitate pentru noi investiții semnificative în oraș. Sunt încrezător că vom reuși să construim un hotel distins care va deveni foarte curând o referință pentru regiunea noastră și că vom avea un rol în dezvoltarea orașului, inclusiv în facilitățile oferite, atât unități de cazare cât și noul centru de conferințe de care este atâta nevoie în Timișoara” a subliniat Ovidiu Șandor, dezvoltatorului cartierului ISHO.

Mulberry Development a fost asistat pe durata negocierilor de către firma de avocatură Wolf Theiss, Austria și de consultanții de la PFK Hotelexperts din Viena.

Hotelul Radisson Blu din Timișoara va fi administrat și operat de grupul hotelier Rezidor.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302