Participă la Cleaning Show 2018 – cea mai importantă expoziție dedicată curățeniei profesionale din România

person Horeca
access_time_filled

Cleaning Show, cea mai importantă expoziție de curățenie profesională din România, vine în 2018 cu un concept îmbunătățit, care evidențiază complexitatea unei industrii în continuă expansiune, anunță organizatorii. Ediția de anul acesta va avea loc în perioada 20-23 martie, la Romexpo, și va oferi o perspectivă de ansamblu asupra produselor și serviciilor de ultimă generație din industria curățeniei profesionale, soluții la problemele existente și informații pretioase din sfera cleaning-ului profesional.

cleaningshow2018

Timp de patru zile, organizatorii vor crea o platformă de legătură între toate ramurile cleaning-ului profesional, punând în contact producătorii, importatorii și distribuitorii de echipamente și produse de curățenie profesională cu potentiali clienti si prestatorii de servicii, audiența vizată fiind formată din specialiști, manageri și decizionali din toate sectoarele de activitate.

Industria curățeniei profesionale din România este o piață în plin proces de maturizare, ce a  cunoscut o dezvoltare rapidă în ultimii ani, urmând trendul sectorului de real estate al Europei de Est. Domeniul generează un interes din ce în ce mai mare în toate industriile – ediția 2018 Cleaning Show fiind dovada fermă în acest sens”, susțin organizatorii într-un comunicat. 

“Green Point” – o zonă specială dedicată produselor ecologice, “Innovation stage” – locul unde se vor prezenta inovațiile din domeniu și ultimele tehnologii, “Brightness Day” – Concursul „Impecabilii” sau seminarii susținute de lideri din domeniu sunt doar câteva noutăți ale ediției din acest an.

expozitiecleaningshow

3M, Allegrini, Columbus, Delfin, Ecolab, Hako, Imop, Kaivac, Kärcher, Kiehl, Misavan, Pons, Tana, Tennant, Tenzi, Unger, Wetrok sunt doar o mică parte din brandurile care au confirmat prezența la Cleaning Show 2018, certificând complexitatea și necesitatea existenței acestui tip de eveniment pentru piața din România.

Iată câteva motive pentru care merită să participi la Cleaning Show:

•    Vezi companii din România și din străinătate din toate sectoarele industriei de curățenie;
•    Beneficiezi de discount-urile exclusive oferite de participanți;
•    Descoperi detergenții și soluțiile ecologice, alternativa la produsele chimice;
•    întâlnești potențiali clienți, negociezi și închei noi parteneriate;
•    Abordezi idei noi și dezvolți strategia potrivită afacerii tale;
•    Analizezi oferte și evaluezi oportunitățile de creștere a afacerii;
•    Iți creezi propria rețea profesională;
•    Participi la evenimentele și concursurile care se vor organiza în Demo Area;
•    Testezi produsele și le descoperi aplicativitatea;
•    înveti noi tehnici și strategii în cadrul seminariilor realizate de experții din industrie și asociațiile de profil, ce se vor desfășura pe tot parcursul expoziției;
•    Vezi viitorul curățeniei profesionale. Cele mai noi tehnologii și produse vor fi expuse pe Innovation Stage;
•    Te conectezi cu liderii industriei și cunoști tendințele.

noutaticleaningshow

Accesul la eveniment este gratuit pentru vizitatorii specialiști – pe bază de preînregistrare online pe www.cleaningshow.ro 

Despre organizator:

EUROEXPO, fondatorul și organizatorul târgului, este una dintre cele mai mari companii din România specializate în organizarea de târguri, expoziții și evenimente speciale, având o experiență de peste 15 ani.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302