4 tipuri de spații exterioare pe care le poți valorifica cu pergolele retractabile

person Horeca
access_time_filled

1.    Restaurante sau cafenele

Pentru restaurante și cafenele, pergolele retractabile, împreună cu accesoriile sale (închiderile din sticlă, pardoseală exterioară, încălzitoare) oferă o perioadă mai lungă de funcționare a terasei, un design modern și o zonă pentru fumători. De asemenea, oferă transparență spre priveliștea din exterior și confort datorită acționării electrice a acoperișului retractabil și a închiderilor din sticlă.

pergola 405193 171754026260259 2024672010 n

2.    Spații evenimente de dimensiuni mari

Ce poate fi mai frumos și mai adaptabil, decât un spațiu de evenimente care nu depinde de vreme? Pergolele retractabile oferă unei nunți, unui botez sau unei petreceri private șansa de a avea cerul liber, cât timp este o vreme plăcută afară. Dacă plouă, acoperișul retractabil acționat din telecomandă va asigura participanții că petrecerea nu se va anula sau amâna, iar terasa va fi protejată de vânt și de ploaie

acoperisretractabil acoperisterase

3.    Piscine

Este un anumit timp din an, în care am da orice pentru o piscină răcoritoare. Pergolele retractabile valorifică aceste oaze de relaxare prin protejarea suprafeței de radiațiile UV. Dacă soarele este mult prea arzător, apasă pe telecomandă și închide acoperișul. Dacă locația ta se află într-o zonă cu vreme instabilă, prelungește sezonul cald cu o terasă închisă cu sisteme din sticlă și încălzită cu surse de căldură speciale.

pergolepiscine2 pergolepiscine3 

4.    Casa personală

“Acasă” trebuie să fie exact așa cum îți place ție. Dacă îți dorești mai mult confort pe terasă, atunci trebuie doar să apeși pe butonul telecomenzii. Pergolele retractabile îți vor valorifica terasa printr-o extindere modernă și protecție împotriva razelor soarelui, ploii și împotriva vântului care aduce praf.  Pergolele pot fi atașate de peretele locuinței sau montate independent în curte.

pergolepentrucase pergolecase

Dacă te avantajează aceste proiecte și vrei să îți valorifici spațiul, contactează-ne pe www.pergolalux.ro sau telefonic la 0773 333 444.

Advertorial scris de Rusu Bianca Elena, Marketing, Pergola Lux, pentru ediția 85 a revistei Horeca România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302