Sheraton București susține “Ora Pământului” și în 2018

person Horeca
access_time_filled

Hotelul de 5 stele Sheraton din București, va stinge luminile timp de o oră, în data de 24 martie, la ora 20:30, oră locală, pentru a se alătura milioanelor de oameni din întreaga lume, în vederea transmiterii unui mesaj puternic despre conștientizarea și acțiunea ecologică.

Sheraton București va face ajustări la activitățile hotelului, care pot include: oprirea iluminatului exterior al semnelor, dezactivarea iluminării interioare neesențială; utilizarea lumânărilor în zone publice adecvate, cum ar fi restaurantele și barurile și utilizarea mesajelor vocale în camere și mesaje de televiziune pentru a informa oaspeții despre respectarea activităților în susținerea Orei Pământului.

sheratonearthhour

Sheraton București va participa, de asemenea, la efortul Marriott Internațional de a strânge fonduri pentru WWF. Fondul mondial pentru viața sălbatică sau Fondul mondial pentru natură (WWF) este cea mai mare organizație internațională de protecție a mediului, creată acum 11 ani în vederea conștientizării asupra amenințării schimbărilor climatice. 

Este un privilegiu pentru noi să sprijinim Ora Pământului, deoarece reflectă concentrarea globală a hotelului asupra mediului înconjurător”, a spus Denise Naguib, Vice Președinte al  departamentului de Sustenabilitate și Diversitate a Furnizorilor.

Astăzi, afacerile joacă un rol esențial în preluarea celor mai presante probleme sociale și de mediu din lume, inclusiv schimbările climatice. Ora Pământului reflectă o filosofie pe care intenționăm să o practicăm pe tot parcursul anului, prin platforma noastră de sustenabilitate și impact social, Serve 360.„.

Despre durabilitate și impact social la hotelul Sheraton București

Hotelul Sheraton își asumă responsabilitatea și oportunitatea unică de a fi un pion în mișcarea globală pentru binele populației. Ghidat de platforma de sustenabilitate și de impact social, “Serve 360: Doing Good in Every Direction”, Sheraton se angajează să realizeze un impact pozitiv și durabil oriunde ar activa. 

Hotelul Sheraton se angajează să depună eforturi pentru un viitor mai durabil, prin conservarea resurselor naturale și minimizarea impactului asupra mediului, să promoveze drepturile omului și să creeze oportunități pentru comunitățile în care își desfășoară activitatea.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302