Profesioniștii din HoReCa își dau întâlnire la ROMHOTEL 2018

person Horeca
access_time_filled

Expoziția internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante – ROMHOTEL își deschide porțile joi, 19 aprilie, la centrul expozițional Romexpo, pentru profesioniștii din industria ospitalității. 

Companii din Ungaria, Polonia și România își prezintă ofertele de produse și servicii specifice pieței de HoReCa, precum și noutățile apărute într-un domeniu în care, pentru consumator, calitatea este pe primul loc.

inceperomhotel2018

La Romhotel, vizitatorii, specialiști din industria de resort, găsesc oferte privind:

  • soluții dedicate amenajării și dotării hotelurilor, restaurantelor, cafenelelor și barurilor, cum ar fi: mobilier, decorațiuni și accesorii pentru structurile de primire, unitățile de alimentație publică, catering, fast-food;
  • echipamente profesionale nou apărute, care se pot folosi în cadrul acestora, printre care cele:

                – de pregătire, servire și depozitarea  a preparatelor culinare și a băuturilor,

                – de producere, direct în unitate, a apei plate și a celei carbogazoase  
                – de asigurare a igienei și curățeniei,
                – de întreținere a rețelelor electrice și de încălzire a acestor incinte, etc.
                – produse alimentare dedicate aprovizionării unităților HoReCa.

Evenimentul dă ocazia companiilor românești de a-și promova soluțiile dedicate jucătorilor de pe piața de HoReCa, prin stabilirea unor relații comerciale cu producători și distribuitori naționali și internaționali.

La Romhotel 2018, se pot accesa oferte speciale și promoții la produse și servicii ca:

  • ceai și cafea premium
  • aparate de cafea profesionale pentru casă sau birouri
  • materiale de semnalistică și de promovare, dedicate unităților HoReCa
  • soluții moderne pentru automatizarea hotelului, cum ar fi: termostate de cameră cu design modern și finisări diverse, module pentru controlul accesului, detectarea alarmelor (în cazuri de urgență, cum ar fi inundație sau incediu) sau software de management centralizat al clădirii
  • servicii și echipamente pentru dotarea bucătăriilor unităților de alimentație publică, cum ar fi cuptoare și frigidere profesionale
  • espressoare complet automate, automate de tip vending  (băuturi calde sau snack&food)
  • sisteme de plată și telemetrie.
  • produse și servicii dedicate micului dejun în hoteluri: dispensere automate pentru apă și sucuri, sucuri concentrate naturale, dispensere pentru gemuri, miere și creme de ciocolată, multiple accesorii pentru bufet,
  • obiecte sanitare dedicate băilor din spații publice precum hoteluri, restaurante, office building-uri, mall-uri, ca lavoare speciale, custom made,
  • blaturi pentru baruri, mese de restaurant sau recepții.

targromhotel2018

Pe parcursul desfășurării ROMHOTEL vor avea loc în pavilionul B1 Romexpo demonstrații culinare și de cofetărie, susținute de chef cunoscuți, ce fac parte din Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism.

Mai multe informații despre programul complet al seminariilor, demonstrațiilor și al altor activități conexe se găsesc pe: http://www.romhotel.ro/manifestari-conexe.

Programul de vizitare al expoziției ROMHOTEL:
19 – 21 aprilie 2018, orele: 10.00-18.00
Loc de desfășurare: Pavilionul B1
Bilet intrare adulți/studenți:10 lei/zi
Intrare gratuită: copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate.
Acces:
Pietonal: Portile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piata Presei Libere, Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului;
Auto: Portile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului.
Tarif parcare: 3 lei/oră.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302