Arena Bucătarilor 2018 şi-a desemnat semifinaliştii!

person Horeca
access_time_filled

Arena Bucătarilor Selgros, cel mai prestigios concurs gastronomic din România, a anunțat semifinaliștii! Cei 28 de Chefi aspiranți se vor întrece pentru un loc în Marea Finală! Pentru a ajunge acolo, aceștia își vor arăta măiestria live, în fața publicului și a juriului, alcătuit din stele ale gastronomiei naționale și internaționale, în cadrul semifinalei organizate la Fratelli Social Club, București, în perioada 19 – 20 mai 2018.

Iată care sunt semifinaliștii:

semifinalisticoncursselgros2018

Marea Finală va avea loc la București, spre finele anului, la o dată ce va fi stabilită și anunțată în luna august. Câștigătorul concursului Arena Bucătarilor 2018 va primi un premiu de 10.000 de lei. Regulamentul complet, care include și lista completă a premiilor acordate, poate fi consultat AICI.

Devenită deja tradiție, competiția și-a propus, în cei șapte ani de desfășurare, să premieze priceperea și măiestria celor mai pasionați Chefi care demonstrează juriului, prin tehnici ingenioase de preparare a bucatelor, că merită unul dintre premiile oferite de Selgros România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302