Despre reputație în industria ospitalității, la FORO 2019

person Horeca
access_time_filled

“Builing reputation” – Construirea reputației este tema celei de-a doua ediții a FORO – International Forum for Reputation in Hospitality, un eveniment organizat de Boro PR&Communication, care va avea loc pe 7 iunie, la hotelul Radisson Blu din București.

Potrivit organizatorilor, la eveniment vor participa chefi cu stele Michelin, evaluatori de restaurante, brand ambassadors, manageri de hoteluri, investitori, proprietari de hoteluri și de restaurante, arhitecți și designeri cu proiecte în industria ospitalității.

Forumul abordează tema reputației în industria ospitalității din multiple perspective, cu exemple de bună practică și povești de succes din România, Franța, Germania, Elveția, Suedia, Marea Britanie, Rusia, Belgia și Turcia.

FOROeditia2019

Structura evenimentului cuprinde sesiuni specializate: „Restaurant Reputation”, „Hotel Reputation”, „Guest Experience Design”, „Digital Hospitality”; sesiuni de dezbateri; sesiuni de business networking; expoziție dedicată produselor, soluțiilor, tehnologiilor și inovațiilor pentru hoteluri și restaurante; “Masterclass” pe tema reputației.

Informații despre pachetele de participare și despre înscriere pot fi solicitate la adresa de email foro@borocommunication.ro

Din program:

Chef Claude-Emmanuel Robin din Franța și Chef Pascal Steffen din Elveția, despre drumul lor către prima stea Michelin – cei doi chefi au primit câte o stea Michelin la începutul acestui an;

Chef Alex Petricean, „Cheful Anului 2018“ – Gault & Millau România, despre noua sa provocare – Restaurantul NOUA din București;

Arlene Stein, Fondator și Director Executiv Terroir Hospitality, Germania, despre diplomația culinară și despre inovațiile gastronomice;

Chef Cezar Munteanu, Chairman al sesiunii „Restaurant Reputation”;

Vadim Mikhalitsyn, General Manager, Savoy Hotel Moscow 5* – Russia’s Leading Boutique Hotel 2018, distincție oferită de World Travel Awards.

Benjamin Calleja, CEO și Fondator Livit Design, Suedia, despre conceptul guest experience design și despre creșterea performanței restaurantelor și hotelurilor;

Richard Andrews, Managing Director, JADE UK, despre Shimao Wonderland Intercontinental din Shanghai, probabil unul dintre cele mai spectaculoase hoteluri din lume, construit pe locul unei foste cariere, cu mai multe camere subacvatice;

George Butunoiu, Fondator Restocracy, România: „Cu greu au descoperit managerii din domeniul restaurantelor și cafenelelor că imaginea și reputația se construiesc și se mențin exact în același fel ca și la celelalte businessuri, fie ele din domeniul serviciilor sau nu. în intervenția mea, mă voi concentra pe zona serviciilor din restaurante, folosindu-mă de dubla mea experiență, de evaluator de restaurante, însă, înainte de toate, de specialist în recrutare și resurse umane.”

Koen Heeren, CEO, Alpha Industries AWT BVBA, Belgia, este unul dintre cei mai importanți trendsetteri din industria wellness, la nivel mondial.

Yakup Dinler, Chairman of the Board, Kayakapi Premium Caves – Cappadocia 5*, Turcia – un Boutique Hotel care face parte din patrimoniul UNESCO și World Heritage Center – locul 1 pe teritoriul Turciei, atât în Top 25 Luxury Hotels, cât și în Top 25 Hotels, ambele topuri aparținând TripAdvisor Travelers’ Choice 2018.

Mai multe despre FORO pe www.foro.com.ro și www.facebook.com/foro.com.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302