Touroperatorul Paradis – Vacanțe de Vis intră pe piața hotelieră și investește într-un hotel din Constanța

person Horeca
access_time_filled

„Paradis – Vacanțe de Vis”, cel mai important touroperator dedicat Litoralului românesc, s-a decis ca în acest an să intre pe piața hotelieră, închiriind hotelul Royal din Constanța, pe care l-a redenumit New Royal.

Hotelul New Royal este situat chiar în municipiul Constanța, fiind foarte bine poziționat, pe Bulevardul Mamaia, aproape de Delfinariu, de City Mall și de plaja Constanța. De asemenea, și stațiunea Mamaia se află în imediata sa proximitate.

Hotelul a fost preluat în management de către „Paradis – Vacanțe de Vis” de la Marfin Bank, pe o perioadă de 5 ani, dar cu drept de preempțiune în cazul unei eventuale achiziții. „New Royal” are 45 de camere și 5 apartamente și în prezent trece printr-o amplă acțiune de renovare, urmând să fie redeschis în acest an, pe 21 iunie.

Avem încredere în dezvoltarea business-ului nostru hotelier. Dacă proiectul New Royal va fi de succes, vom continua să investim în alte hoteluri. Totul depinde de cum vom reuși să angajăm profesioniști, care să lucreze în viitoarele noastre structuri de cazare. Echipa va conta foarte mult! Pentru acest sezon estival, ne bazăm pe clientela de leisure, urmând ca din septembrie să avem clientelă de business travel și să găzduim evenimente. Hotelul va fi deschis, firește, tot timpul anului. Oricum, vom transmite turiștilor ideea că și municipiul Constanța poate fi o destinație estivală excelentă, alături de Mamaia”, declară Aurelian Marin, director general “Paradis – Vacanțe de Vis”.

hotelnewroyalconstanta

Potrivit consultanților “Paradis – Vacanțe de Vis”, și în acest an, cererea este foarte mare pentru Litoralul românesc, fiind deja rezervate 60% dintre locurile pentru sezonul estival. Topul stațiunilor rămâne același: lider incontestabil este Mamaia, urmată de Eforie Nord și de Venus.

Aurelian Marin subliniază că voucherele de vacanță joacă un rol important și în privința investițiilor hoteliere, al căror nivel a crescut foarte mult. Astfel, datorită fluxului mult mai mare de turiști care folosesc aceste vouchere, o serie de hoteluri de 2 stele au fost tranzacționate iar altele urmează să fie. Unele structuri de cazare vor intra în acest sezon estival gata renovate și modernizate iar altele vor fi redeschise la începutul sezonului estival 2020. Vom putea vorbi despre mii de camere care vor reintra în circuitul turistic, oferind o calitate mult mai ridicată.

De asemenea, tot datorită folosirii la scară mare a voucherelor de vacanță, au crescut vânzările pentru serviciile de masă.

Pentru sezonul estival 2019, o parte dintre rezervări sunt făcute cu vouchere emise anul trecut, deoarece valabilitatea acestora este de un an, timp în care se pot face rezervările. Un impact mare al rezervărilor se va resimți și în 2020, când mulți români vor utiliza voucherele emise în acest an.

Aflată la aniversarea a 19 ani de existență, agenția de turism “Paradis – Vacanțe de Vis“ reprezintă astăzi unul dintre primii 3 touroperatori din România pentru litoralul românesc al Mării Negre și unul dintre cei mai importanți pentru Bulgaria. Anul acesta, peste 130.000 de turiști își vor petrece vacanța pe litoralul românesc prin “Paradis – Vacanțe de Vis”.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302