RECOMANDARE: Cestini di Pane – Made in Italy

person Horeca
access_time_filled

Coșul de pâine este un produs versatil, conceput special pentru industria Foodservice și îi permite să fie utilizat atât pentru servirea mâncărurilor calde, cât și a celor reci. Datorită conținutului scăzut de sare poate fi folosit atât pentru mâncăruri dulci, cât și pentru mâncăruri sărate.

cosuldepainefoodservice

Ingredientele sale sunt: făină de orez (care conține amidon) și făină de grâu (care conține gluten) ambele acționând ca un adeziv natural, și conferă forță și rezistență coșului de pâine, creând astfel un recipient care nu poate fi deteriorat cu ușurință, chiar și cu feluri de mâncare fierbinți, cum ar fi supa.

Un produs ce vă permite să-l utilizați în toate tipurile de preparate, de la clasica salată, la paste și chiar complexul risotto.  

Un produs distribuit în exclusivitate în România de Nordic Food.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302