Despre noi

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională. Acoperim o gamă largă de subiecte: informaţii din sectorul hotelier, cel al restaurantelor şi catering, dar şi informaţii actuale din turismul românesc şi internaţional, evoluţia industriei ospitalităţii, trenduri, statistici,  topuri ş.a. Horeca.ro propune o abordare calitativă şi nu cantitativă a informaţiilor venite din toate zonele ospitalităţii, promovarea afacerilor care corespund standardelor şi chiar depăşesc aşteptările clienţilor, susţinerea inovaţiei şi serviicilor de calitate.

În suport print, Horeca este pe piaţă încă din anul 2002, fiind înfiinţată cu scopul de a aduce în premieră pe piaţa din România primul business promotion pentru segmentul operatorilor din industria de hoteluri, restaurante şi de catering.

Horeca România se deosebeşte de publicaţiile cu acelaşi profil tematic prin modul de abordare. Nu problemele sunt centrul de greutate al revistei, ci soluţiile la problemele actorilor din industria ospitalităţii. Jucătorul din indutria ospitalităţii este laitmotivul conceptului editorial al revistei. Ce îl preocupă pe acesta, ce anume îl interesează cu adevărat, ce nu ştie şi ce ar vrea să afle? sunt marile întrebări la care revista Horeca vine cu răspunsuri în paginile sale.

Profesioniştii din domeniu pot găsi cele mai utile şi interesante informaţii din domeniu, în 11 rubrici bine structurate: Ştiri, Focus, Din Culise, Drink, Food, Concept Design, Tehnologie, Autoreca, Evenimente şi Shopping. Redacţia noastră este prezentă la toate evenimentele naţionale, expoziţionale şi de afaceri ale pieţei de profil, iar la cele mai importante suntem coorganizator sau partener media. Revista Horeca se distribuie gratuit, prin poştă, operatorilor din industria ospitalităţii.

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302