Secretele savorii preparatelor la grătar
Prepararea cărnii la grătar nu mai este un simplu proces ci o adevărată artă culinară, prilej de sărbătoare și de socializare, practicat de către români din mai…
Citeste mai mult
Prepararea cărnii la grătar nu mai este un simplu proces ci o adevărată artă culinară, prilej de sărbătoare și de socializare, practicat de către români din mai…
Citeste mai mult
URSUS își extinde gama prin lansarea URSUS COOLER RED ORANGE - un mix de bere fără alcool și limonadă cu suc de portocale roșii. URSUS Cooler Red…
Citeste mai mult
ZAREA, brand românesc cu o istorie de peste 100 de ani pe piața de vinuri spumante, anunță lansarea a două noi sortimente de Lambrusco în gama Lively…
Citeste mai mult
Doncafe Fresh împlinește în luna mai trei ani de existență pe piața locală. Brandul s-a lansat în spațiile concept Manufaktura, alături de care povestea va continua cu…
Citeste mai mult
Ursus Breweries lansează în România Asahi Super Dry, berea japoneză numărul 1 în lume* și berea numărul 1 în Japonia, o bere cu gust fin și răcoritor,…
Citeste mai mult
Asociația Recolamp a colectat în cei 10 ani de activitate peste 57.000 de kilograme de deșeuri din echipamente de iluminat de la unitățile HoReCa, dovedindu-se un partener…
Citeste mai mult
La 10 ani de la lansarea pe piața din România, Salesianer Miettex, companie austriacă lider de piață pe segmentul spălătoriilor comerciale din Europa Centrală și de Est,…
Citeste mai mult
Restaurantul tău are clienți cu intoleranță la gluten? Unilever Food Solutions a pregătit pentru tine și clientii tăi care nu pot consuma gluten 12 rețete savuroase. De…
Citeste mai mult
Compania ZAREA, liderul pieței de vinuri spumante din România și unul dintre cele mai longevive branduri românești, a introdus în portofoliul său colecția I Love. Tămâioasă Românească…
Citeste mai mult
Centrul de evenimente The President sărbătorește anul acesta 5 ani de activitate pe piața din București și peste 1000 de evenimente organizate până în prezent. Creat în…
Citeste mai mult