Grill Champions Tour, a doua ediţie în România

person Horeca
access_time_filled

În data de 26 noiembrie a avut loc cea de-a doua ediție Grill Champions Tour, organizată de GrillSociety.ro – un manifest pentru cultura outdoor cooking&dining din România.  Evenimentul i-a avut ca invitați pe doi campioni la barbecue de renume mondial: Camillo „Don Caruso Tomanek” și „Don Marco” Greulich. În cadrul show-ului culinar, cei doi invitați au gătit o serie de rețete proprii pe grill-uri profesionale oferite de OutdoorChef.

gratar

Evenimentul s-a desfășurat pe parcursul întregii zile, iar cei peste 100 de participanți au asistat la un adevărat show gastronomic, meniul pregătit de Don Caruso și Don Marco fiind unul inedit. Printre specialitățile gătite la grill, participanții au savurat steak cu ciabatta și condimente pentru barbecue Don Marco’s, ardei iuți cu carne de pui și carne tocată, ciuperci umplute cu brânză cu mucegai Edelpilz, plăcintă cu brânză și condimente pentru barbecue Don Marco’s. „Lady killer”, desertul pregătit de cei doi invitați – praline la grill învelite în aluat turcesc – a reușit să impresioneze toți participanții.

patru

În cadrul evenimentului au fost lansate în România grill-urile brandului de origine elvețiană OutdoorChef, care se diferențiază prin tehnologia sistemului cu pâlnie® – tehnologie patentată, unică în lume, ce oferă nu doar o experiență gastronomică deosebită, ci și o protecție eficientă împotriva efectelor nesănătoase ale arderii cu flacără a grăsimilor și ale expunerii la fumul înecăcios. De asemenea, au fost prezentate și utilizate în exclusivitate condimentele naturale pentru barbecue Don Marco’s, produse în Germania. Toate rețetele din gama de condimene Don Marco’s sunt produse de un profesionist în arome și mirodenii, pentru a se asigura cea mai ridicată calitate.
Tema celei de-a doua ediții Grill Champions Tour a fost „winter grilling”, iar cei doi invitați au demonstrat în cadrul show-ului culinar că outdoor cooking-ul se potrivește oricărui sezon dacă dispui de grill-ul potrivit.
Misiunea GrillSociety.ro
Proiectul GrillSociety.ro este un manifest pentru cultura outdoor cooking&dining din România și își propune să demonstreze, prin conținut de calitate, existența și în România a unei culturi a gătitului în aer liber, care depășește imaginea generică a grătarului tradițional la iarbă verde, cu mici și mult fum. Pornind de la crezul potrivit căruia „Cultura vieții începe de la a mânca”, GrillSociety.ro își propune să adune laolaltă iubitori, amatori, cunoscători sau profesioniști ai grilling-ului și să funcționeze ca o platformă unde se împărtășesc știri din domeniul gastronomic, idei, rețete și povești culinare, toate menite să dezvolte cultura gătitului în aer liber din România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302