Iulia Scavo, locul 3 la concursul Cel Mai Bun Somelier al Europei

person Horeca
access_time_filled

iuliascavosomelierRomânca Iulia Scavo s-a clasat pe locul trei în finala competiției „Cel mai Bun Somelier din Europa”, care s-a desfășurat în perioada 26 – 29 septembrie 2013, la San Remo și Monte Carlo, sub egida Asociației Internaționale a Somelierilor.

Primul loc a fost ocupat de reprezentantul Suediei, Arvid Rosengren, care a obținut astfel titlul „Best Sommelier of Europe”, acesta fiind urmat de reprezentantul Franței, David Biraud, care s-a clasat pe locul 2.

Concursul Cel Mai Bun Somelier al Europei a ajuns la ediția cu numărul 14 și a reunit concurenți din 38 de țări. În cadrul celei de a 14-a ediții a competiției, țara noastră a fost reprezentantă de somelierul român cu cele mai bune performanțe competiționale, Iulia Scavo: locul 5 în lume (Tokyo, 2012), titlul de cel mai bun somelier din Europa Centrală (Ungaria, 2012) și cel mai bun somelier din lume în ape minerale (Santiago de Chile, 2010).

Competiția Europe’s Best Sommelier a fost creată în anul 1988 și se adresează celor mai talentați somelieri ai Europei.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302