Noutățile ediției de toamnă GoodWine 2013

person Horeca
access_time_filled

lansarigoodwineMai sunt trei săptămâni până la deschiderea oficială a celei de a zecea ediții a Târgului Internațional de Vinuri Goodwine, care va avea loc în perioada 22-24 noiembrie 2013.

Printre expozanții acestei ediții se numără: Cotnari (Partener Oficial), Casa de Vinuri Cotnari (Partener Strategic), Jidvei (Partener Principal), Vincon Vrancea (Partener), Vinarte (Partener), S.E.R.V.E. Ceptura (Partener), Crama Oprișor, Budureasca, Senator Wine, Cramele Halewood, Domeniile Vânju Mare, Domeniile Blaga, Winero, Agricola Știrbey, Avincis, Via Sandu, Crama Delta Dunării, Vinicola Averești, Wine Princess, Tenuța Colibași, Nomibo, Vitis Metamorfosis, Cricova Romania, Casa Panciu, Domeniile Ostrov, amb Wine (Liliac), Crama Girboiu, Casa de Vinuri Huși, Domeniile Tohani, Domeniile Dealu Mare Urlați,  Heinrig Distribution, Premium Drinks, Ambasada Chile, Alma Tim (www.smartdrinks.ro), Katarzyna (Bulgaria), Fautor (Republica Moldova), Barza Alba,  Premium Drinks (va  prezenta vinurile a 14 producători lusitani), Vinitaly Deluxe, Ecoreca, Crama Borha (Spania), Eduardo Miroglio (Bulgaria) Azienda Vitivinicola Malgra (Italia), Moldova Wine Guild, Ecce Vinum, Marvin Shop, Commerce Line, Giuliano Tartufi, Naturalaqua Group.

Partea de accesorii și utilaje vinificație este reprezentată de: Bilancia (echipamente și accesorii HoReCa),  Ippu Packaging (etichete pentru vin), Smurfit Kappa (ambalaje pentru industria vinului), Transilvania Bois (butoaie), Buticom Tonnellerie (butoaie), Glass Container Company (accesorii),  Berhord (utilaje vinificație), Liebherr, Climadiff (vitrine frigorifice), Gastrotech (accesorii HoReCa), Horeca Expert, Bristot, Cofetăria Armand, Truffex, Erbex Intercom.

Stand propriu va avea și International Wine Contest Bucharest.

Lansări și surprize de la producătorii prezenți la Goodwine

După ce la ediția din primăvară a fost lansată Busuioaca de Bohotin vinificată în sec din gama exclusivistă COLOCVIU, la ediția de toamnă a GoodWine 2013, Casa de Vinuri Cotnari va lansa, potrivit reprezentanților companiei, prima Feteasca Neagră vinificată în sec din podgoria Cotnari. Feteasca Neagră Cotnari DOMENII 2011 – roșu sec se va regăsi în gama Cotnari DOMENII, gamă creată îndeosebi pentru degustătorii ce prețuiesc armonia unui vin de calitate.

Jidvei va prezenta la Goodwine atât gamele Owner’s Choice Ana și Maria și Mysterium, game destinate exclusiv Horeca și magazinelor specializate, cât și gama Nec Plus Ultra.

targvinurigoodwine

Nec Plus ultra a intrat pe piață în anul 2010 prin soiul Sauvignon Blanc. Alegerea acestuia pentru gama al cărei nume reprezintă un simbol al excelenței în orice domeniu a fost confirmată în momentul în care vinul a devenit cel mai medaliat vin alb românesc al anului 2011 la concursurile internaționale și naționale de profil. În 2013 a avut loc un rebranding al gamei și o creștere calitativă a packaging-ului acesteia ca urmare a extinderii cu încă două vinuri: un vin soi pur Chardonnay și un vin roze cupaj de Syrah și Cabernet Sauvignon.

La această ediție, S.E.R.V.E. Ceptura s-a alăturat partenerilor Goodwine.

O altă noutate va fi și prezența asociației Moldova Wine Guild din Republica Moldova, care va reuni în standul propriu următoarele crame: Salcuța, Vinăria Bostavan, Vinăria Purcari, DK ” Intertrade,  Chateau Vartely,  Vinăria Țiganca  Basavin&Co.

În standul Cramei Borha vor fi prezente cramele: BODEGAS ENATE, GRUPO LA RIOJA ALTA, HEREDEROS DEL MARQUES DE RISCAL, BODEGAS PROTOS, BODEGAS BORSAO,  HERMANOS PEREZ PASCUAS, GRANDES VINOS Y VIÑEDOS .

În premieră, la Goodwine va participa și compania Domeniile Viticole Tohani, atât cu portofoliul de vinuri, cât și cu noua companie intrată în holding în acest an, SC Naturalaqua Group SRL, care produce și îmbuteliază apa plată și minerală.

Seminarii la Goodwine

În spațiul amenajat la etajul Pavilionul C1, mai mulți producători de vinuri, dar și Asociația Somelierilor din România și Organizația Somelierilor din România 2011 vor susține prezentări de vinuri și seminarii pe diverse teme. OSR 2011 va organiza seminariile nu doar în jurului vinurilor, ci și a uleiului de măsline și a oțetului balsamic.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302