Sibiul a primit titlul de Regiune Gastronomică Europeană 2019
Miercuri, 25 ianuarie, a avut loc la Atena, în Grecia, ceremonia oficială de decernare a titlului de Regiune Gastronomică Europeană - 2019 regiunilor Sibiu și Egeea de…
Citeste mai mult
Miercuri, 25 ianuarie, a avut loc la Atena, în Grecia, ceremonia oficială de decernare a titlului de Regiune Gastronomică Europeană - 2019 regiunilor Sibiu și Egeea de…
Citeste mai mult
Organizatorii târgului internațional de vinuri și băuturi spirtoase ProWein din Dusseldorf anunță demararea unui studiu despre piețele internaționale de vinuri, ale cărui rezultate vor fi prezentate la…
Citeste mai mult
Sibiul va primi oficial titlul de Regiune Gastronomică Europeană 2019 în 25 ianuarie 2017, la Atena, se arată într-un comunicat al Asociației Județene de Turism Sibiu. “în…
Citeste mai mult
Sezonul de Crăciun va fi cel mai bun din ultimii 10 ani pentru producătorii de cozonaci din România, afacerile cu acest produs urmând să ridice cifra de…
Citeste mai mult
în 2016, Starbucks a început anul cu 19 cafenele și a deschis 9 noi cafenele în România: trei în București, două în Timișoara și câte una în…
Citeste mai mult
Comunitatea bloggerilor culinari își dă întâlnire marți, 13 decembrie, la hotelul Radisson Blu din București, la a 5-a ediție Food Bloggers Conference. Organizat de Evensys, Food Bloggers…
Citeste mai mult
Știm cu toții că o afacere bună cu un producător sau distribuitor de produse alcoolice nu înseamnă doar un preț bun sau un discount consistent pe care…
Citeste mai mult
O nouă cafenea Starbucks s-a deschis pe 25 noiembrie a.c. în București, în AFI Cotroceni, acesta devenind singurul centru comercial din capitală care găzduiește două cafenele Starbucks,…
Citeste mai mult
Foodwise Marketing, singurul hub de resurse strategice și creative dedicat industriei de food&beverages, semnează, în această toamnă, un nou proiect care poartă amprenta agenției: Fromageria, o platformă…
Citeste mai mult
Miscela D’Oro, cafeaua siciliană ce își are originile în 1946, intră pe piața din România. Lansarea va avea loc în premieră în cadrul Săptămânii Bucătăriei Italiene în…
Citeste mai mult