Piața berii a revenit pe un trend ascendent
Creșterea economică înregistrată de România în primul semestru din 2015 își face simțite efectele pozitive: piața berii revine pe un trend ascendent, cu un plus de 3,8%…
Citeste mai multCreșterea economică înregistrată de România în primul semestru din 2015 își face simțite efectele pozitive: piața berii revine pe un trend ascendent, cu un plus de 3,8%…
Citeste mai multCea de-a XVIII-a ediție a EXPO DRINK & WINE, târg de vinuri și băuturi alcoolice și non-alcoolice, va avea loc în perioada 28 octombrie - 1 noiembrie…
Citeste mai multKandia Dulce, cel mai mare producător local de ciocolată, are un nou Director General. Roman Melesh a preluat funcția de Director General al companiei, se precizează într-un…
Citeste mai multÎn cadrul Summitului pentru o dezvoltare sustenabilă al Organizației Națiunilor Unite, ce a avut loc la New York, în 25 septembrie, guvernele din întreaga lume au adoptat…
Citeste mai multDecizia de schimbare a formatului "Zilei Naționale a Vinului" din Republica Moldova a atras nemulțumirea operatorilor din turism care estimează pierderi de circa 8 - 10 milioane…
Citeste mai multSelgros Cash&Carry România, unul dintre cei mai importanți operatori din comerțul românesc, a decis să ofere clienților posibilitatea de achiziționa fructe și legume la vrac. În prezent,…
Citeste mai multVINVEST și Asociația de Cultură și Promovare a Vinului continuă și în această toamnă Campania "Iubesc Vinul Românesc", prin "Gala Vinului Nou și Vechi", cu degustări în…
Citeste mai multCea de-a doua ediție a Fête de la Gastronomie, o serie de evenimente care celebrează gastronomia franceză, va fi organizată în perioada 24-28 septembrie, la București, de…
Citeste mai multÈšările care și-au dezvoltat cultura gastronomică înregistrează și o creștere a consumului de vin, a declarat austriacul Alfred Beck, fondatorul cramei Liliac și proprietarul amb Holding. Experiența…
Citeste mai multMușchiulețul de vită, numit în engleză tenderloin, este un "cut" extrem de popular în meniurile restaurantelor din România și nu numai. Chef Byron Hogan, Executive Chef al…
Citeste mai mult