Studiu: Obiceiuri de consum ale românilor la masa de prânz
Majoritatea românilor își alocă prea puțin timp pentru prânz, deși recunosc că este cea mai importantă masă a zilei, arată un studiu referitor la obiceiurile de consum…
Citeste mai multMajoritatea românilor își alocă prea puțin timp pentru prânz, deși recunosc că este cea mai importantă masă a zilei, arată un studiu referitor la obiceiurile de consum…
Citeste mai multA început concursul De Kuyper Barfight 2015, o competiție internațională online de preparare cocktailuri. Din 15 martie, barmanii profesioniști și amatori își pot demonstra abilitățile excepționale de…
Citeste mai multFlorin Dumitrescu, juratul de la Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor (Antena 1), lansează platforma online www.florindumitrescu.ro, se arată într-un comunicat. "Obișnuit cu forfota și exigențele bucătăriei profesioniste,…
Citeste mai multAflată pentru prima oară în România, competiția S. Pellegrino Young Chef l-a ales pe sârbul Stefan Barca pentru a reprezenta Regiunea Europei de Est în marea finală…
Citeste mai multPavilionul României la Expo Milano 2015 - expoziție universală care se va desfășura pe o durată de 6 luni (1 mai - 31 octombrie 2015), are ca…
Citeste mai multDupă numai două luni și jumătate de la lansarea petiției online Salvează Berea, de către Asociația Berarii României, 10.000 de români au semnat pentru a cere Guvernului…
Citeste mai multAflat la cea de-a XII ediție, International Wine Contest Bucharest a devenit unul dintre cele mai mari și mai importante concursuri internaționale de vin din Europa Centrală…
Citeste mai multProducătorul vinurilor premium Liliac intenționează să vândă anul acesta între 100.000 - 120.000 sticle de vin Liliac în segmentul HoReCa din România, aproape dublu față de anul…
Citeste mai multStarbucks intenționează anul acesta să-și dubleze numărul de cafenele existente în România la finalul anului 2014, ne-a declarat, în cadrul unui interviu, Cezara Carteș, Marketing Specialist România&Bulgaria…
Citeste mai multPrima cafenea Starbucks Reserve din Europa de Est se deschide joi, 12 februarie a.c. în București și marchează intrarea Starbucks pe segmentul ultra-premium (high-end). Puține cafenele la…
Citeste mai mult