Studiu: Obiceiuri de consum ale românilor la masa de prânz
Majoritatea românilor își alocă prea puțin timp pentru prânz, deși recunosc că este cea mai importantă masă a zilei, arată un studiu referitor la obiceiurile de consum…
Citeste mai mult
Majoritatea românilor își alocă prea puțin timp pentru prânz, deși recunosc că este cea mai importantă masă a zilei, arată un studiu referitor la obiceiurile de consum…
Citeste mai mult
A început concursul De Kuyper Barfight 2015, o competiție internațională online de preparare cocktailuri. Din 15 martie, barmanii profesioniști și amatori își pot demonstra abilitățile excepționale de…
Citeste mai mult
Florin Dumitrescu, juratul de la Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor (Antena 1), lansează platforma online www.florindumitrescu.ro, se arată într-un comunicat. "Obișnuit cu forfota și exigențele bucătăriei profesioniste,…
Citeste mai mult
Aflată pentru prima oară în România, competiția S. Pellegrino Young Chef l-a ales pe sârbul Stefan Barca pentru a reprezenta Regiunea Europei de Est în marea finală…
Citeste mai mult
Pavilionul României la Expo Milano 2015 - expoziție universală care se va desfășura pe o durată de 6 luni (1 mai - 31 octombrie 2015), are ca…
Citeste mai mult
După numai două luni și jumătate de la lansarea petiției online Salvează Berea, de către Asociația Berarii României, 10.000 de români au semnat pentru a cere Guvernului…
Citeste mai mult
Aflat la cea de-a XII ediție, International Wine Contest Bucharest a devenit unul dintre cele mai mari și mai importante concursuri internaționale de vin din Europa Centrală…
Citeste mai mult
Producătorul vinurilor premium Liliac intenționează să vândă anul acesta între 100.000 - 120.000 sticle de vin Liliac în segmentul HoReCa din România, aproape dublu față de anul…
Citeste mai mult
Starbucks intenționează anul acesta să-și dubleze numărul de cafenele existente în România la finalul anului 2014, ne-a declarat, în cadrul unui interviu, Cezara Carteș, Marketing Specialist România&Bulgaria…
Citeste mai mult
Prima cafenea Starbucks Reserve din Europa de Est se deschide joi, 12 februarie a.c. în București și marchează intrarea Starbucks pe segmentul ultra-premium (high-end). Puține cafenele la…
Citeste mai mult