Rețeta anului 2012
Site-ul culinar Bucătaraș.ro a organizat în luna februarie a acestui an a IV-a ediție a concursului "Rețeta Anului 2012", în urma căruia a desemnată și premiată cea…
Citeste mai mult
Site-ul culinar Bucătaraș.ro a organizat în luna februarie a acestui an a IV-a ediție a concursului "Rețeta Anului 2012", în urma căruia a desemnată și premiată cea…
Citeste mai mult
Circa 30% din vânzările Heineken în România se efectuează prin intermediul sectorului horeca, ne-a declarat astăzi Onno Rombouts, Managing Director Heineken România, care a adăugat că aceasta…
Citeste mai mult
Centrul expozițional Romexpo din București va găzdui în perioada 28-31 martie a.c. a doua ediție a Salonului Internațional de Cafea, organizat de Asociația de Cafea de Specialitate…
Citeste mai mult
Românii care beau ceai în timpul ieșirilor în oraș au consumat, în 2012, peste 1,5 milioane de pliculețe de ceai Lipton, conform datelor furnizate de Unilever Food…
Citeste mai mult
Federația Bucătarilor din România a organizat în perioada 14 ianuarie - 21 februarie 2013 un curs de inițiere în arta culinară pentru 20 de cursanți din 5…
Citeste mai mult
Am auzit adesea despre englezi și ceaiul de la ora 5, despre ruși și samovoarele lor, despre ritualul ceaiului transmis din generație în generație de către japonezi.…
Citeste mai mult
Aflat la a doua ediție la Cluj-Napoca, Festivalul de Vin, Artă și Gastronomie PROVINO va reuni în perioada 14-17 martie a.c. actori importanți din industria vinului și…
Citeste mai mult
Scae România continuă căutarea celor mai buni barista din România, în cadrul celei de-a 6-a competiții regionale de barista, care se va desfășura în perioada 15 -…
Citeste mai mult
În perioada 12-14 aprilie 2013, profesioniști de vârf din HoReCa și retail, industria vinului (producție, marketing, distribuție, echipamente etc), bloggerii de specialitate, dar și pasionații de vin…
Citeste mai mult
Târgul Internațional Levante PROF va avea loc anul acesta în perioada 16-20 februarie în orașul italian Bari și este dedicat ca de obicei industriei alimentare, sectorului produselor…
Citeste mai mult