S-a lansat Bergenbier Nefiltrată din Grâu
 Bergenbier S.A. și-a lărgit portofoliul de produse cu un nou sortiment pe segmentul mainstream – Bergenbier Nefiltrată din Grâu. Noul produs este lansat sub marca Bergenbier, care oferă acum consumatorilor trei sortimente de bere: bere blondă, bere blondă fără alcool și nefiltrată din grâu, se anunță într-un comunicat al companiei.
Bergenbier Nefiltrată din Grâu este o bere albă creată pe baza unei tradiții vechi de secole. Gustul autentic este dat de combinația de ingrediente: malțul din grâu îmbogățește gustul, mălaiul conferă un caracter fin, hameiul dă amăreala specifică berii, în timp ce coriandrul este condimentul care asigură aroma aparte, specifică acestui tip de bere.
Bergenbier Nefiltrată din Grâu este distribuită atât prin canalele tradiționale (HoReCa, Traditional Food) cât și prin canalele key accounts (super- și hypermarketuri, cash and carry). Bergenbier Nefiltrată din Grâu este disponibilă în variantele de 0,5 L atât la doză cât și la sticlă returnabilă.
Â
Â
Â
Â
Despre RITUALUL DE TURNARE
Berile nefiltrate nu parcurg si etapa de filtrare. Ca urmare, este normal ca lichidul să fie tulbure și să conțină depuneri de drojdie sau alți compuși care sunt înlăturați în mod normal în procesul de filtrare. De aceea, servirea acestei specialități de bere presupune urmarea unui ritual de turnare pentru a putea descoperi în pahar întreaga armonie a gustului.
În primul rând, Bergenbier Nefiltrată din Grâu trebuie răcită la 4°C. Apoi, pentru a-i savura pe deplin gustul, trebuie turnată în pahar conform ritualului de turnare.
Primul pas – se toarnă jumătate de sticlă în pahar.
Â
Â
Â
Pasul doi – se agită ușor sticla.
Â
Â
Â
Â
Pasul trei – se toarnă restul lichidului ținând sticla vertical pentru o spumă bogată.
Â
Â
Â
Â