VIN BUN – noul brand Bag In Box în portofoliul VINCON ROMANIA

person Horeca
access_time_filled

gamavinbunVINCON ROMANIA, unul dintre cei mai mari producători de vinuri și vinars din România, lansează primăvara aceasta un nou brand în categoria economy care să completeze segmentul de vinuri Bag in Box.

Conform celui mai recent studiu Retail Audit Nielsen efectuat în 2017, segmentul de vinuri Bag in Box a avut o creștere considerabilă față de anul anterior, arătând că este un segment ce prezintă potențial pentru piața actuală din România. Mai mult, același studiu confirmă că majoritatea românilor preferă vinurile demiseci și demidulci.

Astfel, VINCON ROMANIA lansează un nou brand cu vinuri demiseci ambalate în Bag in Box care vin în întâmpinarea nevoilor consumatorilor și a tendințelor de piață.

VIN BUN. Un vin cinstit, ce culege doar vorbe de bine, se găsește în varianta de 3 și 10 litri și prezintă câte un sortiment pentru fiecare: roșu, alb și rose.

Ne dorim să avem un portofoliu extins care să răspundă nevoilor consumatorilor. De aceea, analizând cele mai recente date ale studiului Retail Audit Nielsen, am realizat potențialul dezvoltării unui brand nou pentru segmentul economy sub forma Bag in Box. Am ales denumirea de VIN BUN pentru simplitatea sa și pentru a garanta că e un vin cinstit care onorează promisiunea făcută prin denumire, oferind consumatorilor într-adevăr un vin bun.”, declară Livia Șcrab, Brand Manager, VINCON ROMANIA.

Brandul are trei sortimente, toate demiseci: Merlot, Rose și Fetească Regală.

Merlot, un vin roșu demisec, cules din Dealurile Vrancei, este un vin fructat, cu note de zmeură și cireșe negre, delicat condimentat. Ca orice vin bun roșu, este recomandat să fie alăturat preparatelor din carne de porc, vită sau oaie, iar temperatura de servire ideală este de 16 – 18 grade.

VIN BUN Rose, originar din Dealurile Moldovei este un vin proaspăt, cu note fructate de căpșuni și cireșe, iar servit la temperatura de 9 – 10 grade este compania perfectă pentru aperitive sau preparate din carne de pasăre și pește.

VIN BUN Fetească Regală este un vin demisec, tânăr, cu note florale de soc și iasomie și note fructate de mere și banane. Acesta a fost premiat în luna februarie ca unul dintre cele mai bune vinuri Bag in Box la a doua ediție a concursului de vinuri Bag in Box. Se servește la 10 – 12 grade, alături de o porție gustoasă de paste sau preparate din carne de pasăre sau pește.

Vinurile din gama VIN BUN sunt disponibile în variante de 3 și de 10 litri.

Despre VINCON ROMANIA

VINCON ROMANIA este unul dintre cei mai mari producători de vinuri din România. înființată în anul 1949, compania deține astăzi peste 1500 de hectare cultivate, în cea mai mare parte, cu viță de vie nobilă în Regiunea Viticolă a Piemontului de la Curbura Carpaților, în podgorii cu renume – Cotești, Odobești, Panciu – precum și în Huși. 

Portofoliul VINCON ROMANIA cuprinde peste 200 de produse din categoriile vin, vinars, băuturi spirtoase și oțet. Brandurile de vin din portofoliul companiei sunt prezente în categoria superpremium și premium, precum Mirabilis Machina, Ambrosio, Rosé Far Niente, Vinoteca, Comoara Pivnitei, Oenoteca, Egregio, Rosé Vérité, Beciul Domnesc Grand Reserve, dar și mainstream și economy. Brandurile de vinars din portofoliu sunt Miorița și Jad.

Compania deține 11 ferme viticole și 11 crame, dintre care cea mai renumită este Crama Beciul Domnesc, construită în secolul al 15-lea – crama monument istoric din patrimoniul cultural al României, crama unde sunt păstrate peste 100.000 de sticle de vin datând din 1949 până în prezent. 

Din 1996 și până în prezent, produsele VINCON ROMANIA au câștigat peste 350 de medalii la competiții naționale și internaționale, dintre care 21 de aur și argint în 2017.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302