Barmanul anului la Barmaniada 2010

person Horeca
access_time_filled

Barmanul anului la Barmaniada 2010

Bar2

in data de 14 decembrie s-a desfasurat ultima etapa a seriei de competitii Barmaniada, Working Flair & Exhibition, in urma careia a fost desemnat Barmanul anului 2010. Concurenti din Bucuresti, Timisoara, Cluj s-au intrecut in indemanare, experienta si flair pentru a-si castiga recunosterea in cadrul acestei ultime etape din competitie si implicit reputatia de cel mai bun barman al anului 2010.

Bar7

Viteza, Experienta, Cunostinte, Creativitatea si Spectacolul sunt cele 5 elemente nelipsite Barmanului 2010. Din juriu au facut parte: Tom Dyer, Tug van den Bergh, Liviu Croitoru si Dan Rotea care au distrat publicul prin cateva momente speciale de flair. Punctajul a fost acordat in functie de: creativitatea, originalitatea, dificultatea, fluiditatea miscarilor; concordanta dintre muzica si prestatie; diversitatea obiectelor folosite de fiecare concurent. Juriul a evaluat indeaproape ce inseamna sa fi Barmanul anului si sa ai in “ADN” cele 5 elemente decisive in egala masura, fiecare sprijinind concurentii pentru efortul si munca depusa.

Bar4

Sergiu Biris a fost desemnat Barmanul anului 2010 si implicit castigatorul premiului de 1000 €. A fost concurentul care a acumulat cele mai multe puncte de-a lungul celor 5 etape ale competitiei, situandu-se mereu printre finalisti. Barman cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, Sergiu a castigat noua provocare si a devenit liderul noii generatii de barman.

Barmania castigator

in semifinala, primii doi concurenti care au acumulat cele mai multe puncte, au oferit un spectacol de flair si ingeniozitate in lupta pentru primul loc. Castigatorul etapei de Working flair & Exhibition  a fost barmanul Ionut Toader a carui performanta a fost considerata cea mai reusita. Pe locul doi s-a clasat Vasile Sima, iar pe locul trei – Sergiu Biris. Cei trei au fost premiati, conform fiecarei etape, cu 400€, 250€ si respectiv 150€.

Barmania castigator2

Evenimentul, organizat de Barmania si Tonka Soul Café, se afla anul acesta la cea de-a doua editie si vine cu noi provocari pentru barmanii interesati de a se perfectiona in meseria pe care o practica, dar si cu multe surprize pentru toti cei pasionati de bartending.

Bar6

Scopul competitiei este motivarea barmanilor si pregatirea lor pentru cresterea profesionalismului din spatele barului.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302