Continental Hotels si-a desemnat cel mai bun bucatar
Continental Hotels si-a desemnat cel mai bun bucatar
Vineri, 26 noiembrie, a avut loc la Grand Hotel Continental concursul pentru “Cel mai bun bucatar Continental Hotelsâ€. Dupa sustinerea unui test teoretic, cei sase concurenti au trecut prin probe ce le-au pus priceperea si indemanarea la incercare, competitia fiind desigur condimentata si cu emotii.
Probele, in numar de trei, au presupus crearea unor retete care sa urmeze tema de anul acesta, si anume, Black and White. It’s black (food), It’s white (food) si Freestyle au fost cele trei incercari gastronomice la care au fost supusi concurentii serii. Juriul a urmarit respectarea temei, modul de preparare si corectitudinea operatiunilor, deasemenea modul de prezentare.
Castigatorul titlului „Cel mai bun bucatar Continental Hotelsâ€, Nicolae Tomescu din Oradea, este in companie de aproape 3 ani, iar anul trecut a ocupat locul 2 pe podium. Locul 2 anul acesta a fost castigat de reprezentantul Grand Hotel Continental – George Baciu, in vreme ce locul 3 a fost revendicat de Marioara Pop din Arad.
Retetele pregatite de locul 1 au fost la categoria white food: peste unditar cu sparanghel si sos de ghimbir; black food: medalion de cerb pe pat de cartofi dulci si reductie balsamica de mure si freestyle: piept de rata cu coacaze, mamaliguta si hribi.
in cadrul acestui eveniment de desfatare gastronomica oaspetii au putut asista si la prezentarea istoricului Adrian Majuru despre evolutia de la han la hotel in zona¾Podului Mogosoaieiâ€, in speta despre schimbarile survenite in viata cladirii Continental.