HOSPITALITY

Povestea unui dop

person Horeca
access_time_filled

Dopul desemneaza conform dex o bucata de pluta (sticla, cauciuc etc...), cu care se astupa deschizatura unei sticle sau a unui vas ingust. Ne vom opri asupra…

Citeste mai mult

UNDA VERDE la fonduri UE in 2010!

person Horeca
access_time_filled

  Autoritatea pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale (ACIS) a publicat calendarul estimativ al lansarilor de cereri de proiecte la nivelul tuturor celor sapte programe operationale, pentru anul 2010.…

Citeste mai mult

Un nou inceput

person Horeca
access_time_filled

Ca in fiecare an, dupa o iarna grea, totul - oameni si afaceri - renaste, se transforma, se pregateste pentru un nou inceput. Unii zic mai promitator,…

Citeste mai mult

Zilele Selgros – Bucuresti Berceni

person Horeca
access_time_filled

Selgros Cash & Carry creeaza o platforma pentru intalniri, schimburi de idei si consiliere intre furnizorii si clientii companiei prin organizarea Zilelor Selgros. Aceste evenimente care promoveaza…

Citeste mai mult

ProWein 2010

person Horeca
access_time_filled

In perioada 21 - 23 martie 2010, Dusseldorf va gazdui Targul internaÅ£ional de vinuri ÅŸi bauturi spirtoase - ProWein, unde sunt prezenÅ£i peste 3.100 de expozanti din…

Citeste mai mult
Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302