ProWein 2010

person Horeca
access_time_filled

ProWein 2010

proweinIn perioada 21 – 23 martie 2010, Dusseldorf va gazdui Targul internaÅ£ional de vinuri ÅŸi bauturi spirtoase – ProWein, unde sunt prezenÅ£i peste 3.100 de expozanti din intreaga lume. Acestora li se alatura 35.000 de vizitatori de specialitate si aproximativ 1.000 de jurnalisti ce contribuie la mediatizarea internationala a evenimentului. Aceste statistici confirma ca ProWein si-a cucerit locul de cea mai importanta manifestare expozitionala de profil pentru specialistii bransei vinului si spirtoaselor, cu o oferta de produse si servicii mai cuprinzatoare, variata si caracterizata de un inalt grad de internationalitate, asa cum niciun alt targ international din domeniu nu reuseste.

Principalele categorii de exponate ProWein sunt vinurile din cele mai importante regiuni vitivinicole din lume, bauturile spirtoase si dotarile si accesoriile pentru comercializare, calitatea ofertei fiind confirmata si de sondajele realizate in randul vizitatorilor de specialitate, aproximativ 97 dintre acestia declarandu-se satisfacuti de ProWein 2009.
ProWein se caracterizeaza printr-o structurare clara, ce permite orientarea optima a vizitatorilor in centru expozitional: vinurile din Italia, Elvetia, Grecia si Europa de Est sunt reunite in pavilionul 3, cele din Germania in 4 si 5, aceasta din urma gazduind si producatorii din Franta. in pavilionul 6, veti gasi vinuri din Spania, Portugalia si de peste ocean. Austriei îi este rezervat pavilionul 7, iar bauturile spirtoase vor ocupa hala 7a. Astfel ghidat, vizitatorului ProWein îi este facilitata calatoria in Lumea vinului!
Oferta de exponate este intregita de un program cuprinzator de manifestari conexe. O atentie speciala ii revine, la fiecare editie, zonei centrale de degustari, acolo unde vizitatorilor le este oferita o prima privire de ansamblu asupra tendintelor relevante ale pietei. Peste 1.000 de feluri diferite de vinuri de provenienta internationala sunt puse in fiecare an la dispozitie vizitatorilor ProWein – un concept unic la nivel mondial, caruia i se adaugă  „Wine’s best friends“ – salonul delicateselor (branzeturi, workshop-uri, conferinte si degustari din clasa Premium, toate acestea facand din ProWein un eveniment de marca al scenei internationale a vinurilor si bauturilor spirtoase. ProWein este 100% un targ rezervat specialistilor – de la profesionisti pentru profesionisti. Acest lucru e vizibil in structura categoriilor de vizitatori ProWein: 49 % din totalul acestora provin din domeniul comertului, 16 % din cel al serviciilor (in principal din industria ospitalitatii). Este de remarcat, de asemenea, nivelul decizional foarte bun al specialistilor prezenti la ProWein: 83 % dintre vizitatori au competente decizionale de achizitie in companiile pe care le reprezinta. Un alt semn distinctiv al ProWein este caracterul sau international: o treime dintre vizitatorii ProWein vin din afara Germaniei, din cele mai importante piete de desfacere pentru vin si spirtoase, din Europa si de peste ocean. Este in crestere numarul specialistilor din Asia ce viziteaza ProWein. ProWein ramane un factor important de stimulare si inspiratie si dupa ce isi inchide portile in martie: numeroase restaurante, magazine specializate in comertul cu vin si baruri in voga in Dusseldorf  ÅŸi împrejurimi organizeaza pe tot parcursul anului, sub sloganul „ProWein goes city“, evenimente originale ce implica vin si spirtoase.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

Ramai alaturi de noi?
Aboneaza-te și vei primi gratuit revista Horeca Romania.
Abonează-te
© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302