Seminar de pizza si covrigi la centrul Aroma
Seminar de pizza si covrigi la centrul Aroma
Ieri, 17 noiembrie, in cadrul Aroma – Centru de Excelenta in Gastronomie si Tehnologie Alimentara s-a desfasurat un seminar de coacere a pizzei si covrigilor, organizat de Bilancia, furnizor de echipamente profesionale de gatit in parteneriat cu Moretti Forni, brand italian de cuptoare profesionale.
Participantilor la seminar, reprezentantii Moretti Forni le-au prezentat cuptorul tunel multifunctional si cuptorul de coacere a pizzei. Pe langa partea teoretica in care echipa italiana a explicat audientei pas cu pas etapele de producere a aluaturilor si cum se realizeaza un aluat de calitate, a avut loc si demonstratia practica, de coacere efectiva a produselor pizza si covrigi si modul de functionare a echipamentelor cu setarile temperaturilor necesare gatirii acestor produse.
Unii participanti au spus ca detin afaceri in sectorul pizzei sau covrigilor si ca sunt interesati de noile tehnologii de coacere, care apar de-a lungul timpului, pentru ca vor sa-si dezvolte sau sa-si modernizeze afacerea. Produsele care au iesit de pe liniile de coacere au fost oferite spre degustare audientei.
Seminarul a fost un real succes numarul participantilor reali depasind numarul confirmarilor de participare. Aceasta demonstratie are loc in fiecare an, iar organizatorii s-au declarat multumiti de rezultatele inregistrate de acest eveniment.