Specialiștii din industria HoReCa se reunesc pe 10 aprilie la Conferința Națională a Industriei Ospitalității, ediția III
Organizația Patronală a Hotelurilor si Restaurantelor din România – HORA și Hospitality Culture Institute organizează miercuri, 10 aprilie, la hotelul Sheraton din București, a treia ediție a Conferinței Naționale a Industriei Ospitalității.
Conferința va fi deschisă de președintele HORA, Dragoș Petrescu, care va vorbi despre proiectele asociației și evoluția pieței HoReCa în 2018, și va continua cu o serie de prezentări și dezbateri susținute de specialiști din industria locală și internațională, pe subiecte de interes pentru operatorii HoReCa, precum resursa umană, fiscalitate sau tendințe în evoluția gastronomiei.
“Reunind lideri autohtoni din piața HoReCa, personalități marcante din plan extern, autorități locale și specialiști din industrii conexe, Conferința Națională a Industriei Ospitalității reprezintă o platformă complexă de dezbatere, generatoare de soluții inovatoare pentru ospitalitate, unul dintre domeniile de interes strategic ale României”, spun organizatorii.
Programul celei de-a 3-a ediții a Conferinței Naționale a Industriei Ospitalității:
08:30 Primirea invitatilor & cafea Julius Meinl cu aroma de ospitalitate
09:10 Opening speeches – Proiectele Asociației HORA și evoluția pieței în 2018, Dragoș Petrescu Președinte HORA
09:30 PANEL: Turism intern și Administrație. Provocări și realități. Moderator: Răzvan Crișan, Co-Owner M60 Group
- Ilie Bolojan, Primar General Municipiul Oradea
- Daniel Mischie, CEO City Grill Grup
10:30 Coffee Break
10:45 Prezentare Paul Robert Blom, lector al Academiei Olandeze de Vin – Evoluția sectorului în ultimii 20 de ani
11:15 PANEL: Resursa umană, principala problemă a sectorului în 2019. Moderator: Călin Ile, Președinte FIHR
- Cristian Macedonschi, consilier local Brașov (FDGR)
- Măriuca Talpeș, CEO Intuitext
- Victor Stelian Fedorca – Președinte al Autorității Naționale pentru Formarea Profesională în Sistem Dual.
- Anca Hociota – Școala de arte și meserii – Camera de comert Româno-Germană
- Zoe Dobre, HR Manager City Grill Grup
12:00 Coffee Break
12:00 Mircea Dinescu și Dragoș Petrescu. Gastronomia, trecut, prezent și viitor.
12:45 Lunch
14:00 PANEL: Fiscalitatea, factor de stabilitate și dezvoltare. Moderator: ION BIRIȘ, Co-Owner BDG&LOFT
- Alexandru Cristea – Tax Partner Tuca, Zbârcea și Asociații
- Călin Ionescu, COO Sphera Franchising Group
14:45 Coffee break
15:00 Raluca-Ana Timis, Category Developer & Shopper Insight Manager PepsiCo
15:30 Coffee break
15:45 PANEL: Developing HoReCa. Multiplicare sau M&A. Moderator: RĂZVAN GHEORGHIU-TESTA, Partener Èšuca, Zbârcea&Asociații
- Sergiu Neguț, Co-founder Fintech OS, Partener și Decan asociat al Maastricht School of Management România
- Eugenia Vasiliu, Axxess Capital
- Romulus Andrei, Director, Departamentul Finanțări Structurate
- Dan Isai, CEO Salad BOX
- Tinu Sebeșanu, CEO Trend Hospitality
17:00 Prezentare Research Food Service National – Hospitality Culture Institute
17:30 End of the Day
20:30 PRIVATE PARTY by Fratelli.